Farm Frites International B.V. wraz z partnerami organizuje Spotkanie Kulinarne, które odbędzie się w dniu 25.04.2017 rok w godz 11:00-15:00 w Gdyni na ul Jana Pawła II w restauracji Kapitan COOK.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 16:30
sobota, godz. 11:00 - 20:00
W tej edycji oprócz warsztatów kulinarnych uczestnicy warsztatów będą mogli się zapoznać z procedurami związanymi z zatrudnieniem obcokrajowców.
Cykl przeznaczony jest dla właścicieli lokali, wstęp jest bezpłatny na zaproszenia.
Jest to cykl spotkań w całej Polsce na naszym terenie we wtorek w Gdyni w środę w Jastrzębiej Górze w Hotelu Astor.
Tegoroczną gwiazdą będzie Grzegorz Parczewski Mistrz Świata BBQ, zdobywca Oskara Kulinarnego oraz Brązowego medalu na Mistrzostwach Świata w Luxemburgu. Na swoim koncie posiada kilka rekordów Guinnessa. Podczas Kulinarnych Prezentacji Regionów, wraz z całą ekipą kujawsko-pomorską "Pyszni i Szybcy", wywalczył pierwsze miejsce.
Członek zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz drużyny Polish BBQ Kings. Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza, prowadzi Akademię Smaku, w której kształci młodzież - adeptów szkoły gastronomicznej.
Brał udział w Mistrzostwach Świata Jacka Danielsa w BBQ w USA. Juror II Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego Trendy Chef 2013 oraz Kulinarnego Pucharu Polski. Jego dzieła kulinarne można zobaczyć w wydanej niedawno książce "Parczewski DESIGN".