Rzym to miasto, w którym bez rozsiadania się można zarówno ugasić pragnienie, jak i zaspokoić głód. Kulinarną wizytówką Rzymu, a zarazem najbardziej rzymskim warzywem jest karczoch, a sezonem na jego spożywanie jest wiosna.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 13:00
niedziela, godz. 11:00 - 13:30
ulgowy 20 zł
przedsprzedaż 35 zł
- Crostini fritti alla romana (Smażone crostini z bufalą i anchois)
- Pomodori ripieni di riso e tonno (Pomidory faszerowane ryżem i tuńczykiem)
- Spaghetti alla carbonara (Spaghetti carbonara)
- Saltimbocca alla romana (Fileciki cielęce z Parmą , szałwią i kaparami)
- Abbacchio alla scottadito (Kotleciki jagnięce z grilla z rozmarynem)
- Zuppa Romana (Ciasto z kremem pod bezą)
Zapraszamy!
czas trwania: 4 h
Bilety: https://k5.com.pl/warsztaty/kuchnia-wloska-region-rzym-i-okolice-i-8-07/