stat
Impreza już się odbyła

Bufet Wielkanocny

Zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie w Restauracji "Pasjami...", przy specjalnej świątecznej odsłonie Bufetów Niedzielnych (tym razem wyjątkowo również w Lany Poniedziałek).

 
W programie:

    Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
    Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00


Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.
Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł
 
MENU
Niedziela, 21 kwietnia

 
Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszka i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Pieczony sandacz  w sosie cytrynowym z siekanym koprem.
Eskalopki z indyka w sosie estragonowym.
Pieczeń wołowa z sosem własnym.
Puree ziemniaczane aromatyzowane truflą.
Palona kasza gryczana z młodą cebulką i pietruszką.
Marchew karmelizowana z miodem i pomarańczami.

Desery:
Sernik wiedeński z czekoladą.
Babka piaskowa z cukrem lawendowym.
Mazurek z powidłami.
Krojone owoce.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os
 
MENU
Poniedziałek, 22 kwietnia

Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszką i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Smażony łosoś w sosie porowym.
Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.
Mostek wołowy podany z gruszkowym demi-glace.
Ziemniaki w mundurkach z tymiankiem.
Kaszotto z brunatną pieczarką.
Fasola szparagowa z groszkiem cukrowym i masłem cytrynowym.

Desery:
Babka piaskowa w czekoladzie
Sernik z cynamonem i rodzynkami.
Tarta czekoladowo-chałwowa.
Mazurki marcepanowe.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os

Rezerwacja: tel. 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Wkrótce otwarcie

Cafe Bar Mon Balzac

Gdańsk
Chmielna 10

Restauracje

Planowane otwarcie

wiosna 2020 (nowa lokalizacja)

Manekin

Gdynia
Zygmuntowska 4

Naleśnikarnie

Planowane otwarcie

Wiosna 2020

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Wokbar 1.2

Jedzenie na telefon
Niestety, to było najgorsze azjatyckie jedzenie jakie przyszło nam zjeść. Zamówiliśmy Yakisoba i Heng. Pierwsze danie... więcej

Da Grasso 5.4

Jedzenie na telefon
Pizza i makaron bardzo dobre, duże porcje. Kebab trochę mały

Pizzeria Planeta 5.7

Pizzerie
Wiele razy jadłem - dobrej jakości duża ilość sera. Bardzo dobre pozostałe składniki. Wypowiadam się o pizzy, bo tylk... więcej

Restauracja Kubicki 6.0

Jedzenie na telefon
Jest dobrze bo można jednak zamawiać z dowozem Fajnie że nie przestała działać Polecam