Zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie w Restauracji "Pasjami...", przy specjalnej świątecznej odsłonie Bufetów Niedzielnych (tym razem wyjątkowo również w Lany Poniedziałek).
Podobne wydarzenia
w każdy piątek (do 26.04), godz. 18:00 - 22:30
ulgowy 0 - 120 zł
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
ulgowy 95 zł
W programie:
Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00
Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.
Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł
MENU
Niedziela, 21 kwietnia
Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszka i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.
Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.
Bufet gorący:
Pieczony sandacz w sosie cytrynowym z siekanym koprem.
Eskalopki z indyka w sosie estragonowym.
Pieczeń wołowa z sosem własnym.
Puree ziemniaczane aromatyzowane truflą.
Palona kasza gryczana z młodą cebulką i pietruszką.
Marchew karmelizowana z miodem i pomarańczami.
Desery:
Sernik wiedeński z czekoladą.
Babka piaskowa z cukrem lawendowym.
Mazurek z powidłami.
Krojone owoce.
Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os
MENU
Poniedziałek, 22 kwietnia
Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszką i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.
Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.
Bufet gorący:
Smażony łosoś w sosie porowym.
Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.
Mostek wołowy podany z gruszkowym demi-glace.
Ziemniaki w mundurkach z tymiankiem.
Kaszotto z brunatną pieczarką.
Fasola szparagowa z groszkiem cukrowym i masłem cytrynowym.
Desery:
Babka piaskowa w czekoladzie
Sernik z cynamonem i rodzynkami.
Tarta czekoladowo-chałwowa.
Mazurki marcepanowe.
Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os
Rezerwacja: tel. 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl