• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
Impreza już się odbyła

Bufet Wielkanocny

Zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie w Restauracji "Pasjami...", przy specjalnej świątecznej odsłonie Bufetów Niedzielnych (tym razem wyjątkowo również w Lany Poniedziałek).

w każdą sobotę (od 27.04 do 31.08.2024), godz. 17:00

Sopot,
bilety 120 zł
ulgowy 70 zł

w każdy piątek (do 27.09), godz. 18:00

Sopot,
bilety 240 zł
ulgowy 120 zł
 
W programie:

    Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
    Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00


Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.
Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł
 
MENU
Niedziela, 21 kwietnia

 
Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszka i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Pieczony sandacz  w sosie cytrynowym z siekanym koprem.
Eskalopki z indyka w sosie estragonowym.
Pieczeń wołowa z sosem własnym.
Puree ziemniaczane aromatyzowane truflą.
Palona kasza gryczana z młodą cebulką i pietruszką.
Marchew karmelizowana z miodem i pomarańczami.

Desery:
Sernik wiedeński z czekoladą.
Babka piaskowa z cukrem lawendowym.
Mazurek z powidłami.
Krojone owoce.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os
 
MENU
Poniedziałek, 22 kwietnia

Bufet zimny:
Gotowany rostbef z rozmarynem i pieczonym czosnkiem z sosem musztardowym.
Pieczona polędwica wieprzowa w majeranku z sosem chrzanowym.
Marynowany w soku z buraka łosoś z koprem i kaparami.
Filet z wędzonego pstrąga z kwaśną śmietaną i salsą z kiszonego ogórka.
Śledź marynowany w wiśniach z siekanym szczypiorkiem.
Sałatka z pieczonych warzyw z kozim serem i prażonymi orzechami nerkowca.
Sałatka z młodego szpinaku z wędzoną kaczką, gotowaną gruszką i dressingiem musztardowym.
Sałatka z pieczonego ziemniaka z porem, kaparami, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną.

Zupa:
Żur z białą kiełbasą i borowikami.

Bufet gorący:
Smażony łosoś w sosie porowym.
Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.
Mostek wołowy podany z gruszkowym demi-glace.
Ziemniaki w mundurkach z tymiankiem.
Kaszotto z brunatną pieczarką.
Fasola szparagowa z groszkiem cukrowym i masłem cytrynowym.

Desery:
Babka piaskowa w czekoladzie
Sernik z cynamonem i rodzynkami.
Tarta czekoladowo-chałwowa.
Mazurki marcepanowe.

Napoje:
Kawa, herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób
Cena: 120 zł / os

Rezerwacja: tel. 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl

Opinie

Katalog.trojmiasto.pl -Wkrótce otwarcie

Mąka i Kawa

Gdańsk
Doki

Pizzerie

Planowane otwarcie

Lato 2024

Restauracja Marrakesz

Gdynia
Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10

Restauracje

Planowane otwarcie

Wiosna 2024

Barista i Bambino

Gdańsk
Sucha 37 B

Kawiarnie i herbaciarnie

Planowane otwarcie

lato 2024

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Secret Room Mapka 6.0

Restauracje
Jesteśmy naprawdę pod wrażeniem. Miejsce, w którym się czujesz docenionym gościem. Ładne, przestronne miejsce, nowiut... więcej

Port Fromage Mapka 6.0

Restauracje
Wyśmienite wrażenia! Wraz z bliskimi odwiedziliśmy Port Fromage niedługo po otwarciu. Przetestowaliśmy trzy przystawk... więcej

Da Grasso Mapka 4.0

Pizzerie
Polecam bardzo dobre jedzonko.

Tu Można Marzyć Mapka 6.0

Restauracje
Tu naprawdę można marzyć !!! Serwowane dania są wspaniałe i zawsze pięknie podane. Polecam szczególnie lunche- codzie... więcej

Najczęściej czytane