Gotować każdy potrafi, nauczymy Was robić to wybitnie i ze smakiem. Zrobimy dwa proste dania i poznamy dobre triki kulinarne.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 11:30
ulgowy 20 zł
sobota, godz. 16:00
Potrzebne składniki są banalnie proste. Zatem weźcie mały notes i otwieramy szafki: ryż do risotto 1 kubek, szalotka 1 sztuka, oliwa 2 łyżki, wino białe 1/2 kubka, groszek zielony 0,1 kg, łosoś wędzony lub świeży 0,2 kg, bulion warzywny 3 kubki, szafran lub kurkuma szczypta, masło 1 łyżka, makaron spaghetti 0,4 kg, bazylia 1 duży pęczek, orzech laskowy 0,1 kg, twardy ser parmezan/bursztyn 2 łyżki, oliwa 0,1 l, skórka z cytryny 1 łyżeczka, sól/pieprz).