Jak urozmaicić i wzbogacić naszą współczesną dietę, tak by nasze jedzenie było zdrowsze? Z pomocą przychodzą nam dzikie rośliny jadalne. ️️️Zapraszamy na warsztaty kulinarne!
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 11:00 - 14:00
piątek, godz. 19:00
Wszystkie te przepisy (i kilka nowych) znajdziesz w specjalnie przygotowanym przeze mnie e-booku. Na warsztatach będzie można spróbować dzikiej lemoniady, zestaw do jej przygotowania dostaniesz ode mnie do zabrania i dalszego eksperymentowania w domu. Lato w pełni to idealny czas na wprowadzenie nieco dzikości do swojej kuchni, zapraszam!
W cenie:
- przygotowanie 4 dań do zabrania
- e-book i konsultacje mailowe z prowadzącą
- zestaw do stworzenia domowej dzikiej lemoniady
- nastawiony macerat olejowy
O mnie:
Kasia Banaś - jestem pasjonatką życia w zgodzie z naturą, zakręconą na punkcie gotowania i roślinnego jedzenia. Wolny czas przeznaczam na tworzenie projektów propagujących zdrową, naturalną kuchnię. Z wielkim zapałem i radością zgłębiam wiedzę o świecie roślin. Uwielbiam podróże i poznawanie nowych smaków i zwyczajów jedzeniowych. ️ Mam doświadczenie w pracy z roślinami na wielu etapach - na polu, w kuchni, na ziołowych warsztatach czy w kooperatywie spożywczej.