• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Fermentacja - jesienne kiszonki

Kiszonki i produkty fermentacji są bardzo popularne w polskiej kuchni, nie tylko w postaci przetworów na zimę.

Omówimy zagadnienia dotyczące kiszenia i fermentacji oraz polskie tradycje dotyczące kiszenia. Poznacie wpływ fermentacji na zdrowie oraz nowoczesne trendy fermentacji.

Podczas warsztatów poznacie techniki fermentacji i przygotujecie dość zaskakujące domowe przetwory i kiszonki.
- polskie "Kimchi"
- kimchi z liśćmi kalafiora
- pikantny kiszony kalafior
- musztardę z kiszonymi warzywami
- głąby kiszone w miodzie
- kiszone marchewki z jesiennymi ziołami
- paloną dynię kiszoną w miodzie i korzeniach
- dynię w maślance
- kiszone grzyby
- ciemny ocet ze śliwek
- gruszki w miodzie z prażonym sianem

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    270 zł

Opinie

Katalog.trojmiasto.pl -Wkrótce otwarcie

Restauracja Marrakesz

Gdynia
Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10

Restauracje

Planowane otwarcie

Wiosna 2024

Content

Gdańsk
Angielska Grobla 35

Restauracje

Planowane otwarcie

Wkrótce

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Rybakówka Mapka 6.0

Restauracje
Niezawodny przystanek zwrotny na wycieczce rowerowej po oliwskim lesie. Zjadłam suma z patelni, tak pyszna rybka, że ...

Gdyńska Zapiekanka Mapka 6.0

Fast food
Przepyszne zapiekanki, spory wybór różnych dodatków, smaczne sosy oraz wybór pieczywa do zapiekanki. lemoniada ️ Ba... więcej

Sielanka Arciszewo 6.0

Restauracje za miastem
Sielankowo dosłownie i w przenośni. Miło spędzony czas ️

Tu i Teraz Mapka 6.0

Restauracje
Błyskawiczna obsługa kelnerska, dyskretna ale zawsze w gotowości, doskonały kontakt:) Dania pyszne i pięknie podane. ... więcej