Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów. Stworzymy torty ze zdobieniem Drip Cake.
Podobne wydarzenia
1 - 31 marca 2024
sobota, godz. 16:00
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu,
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.
Przebieg Warsztatów:
- Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
- Omówienie wykonania idealnego tortu
- Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
- Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
- Przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
- Przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
- Zdobienie tortów.
- Zdjęcia wykonanych słodkości.
- Wręczenie certyfikatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h
Koszt: 300 zł