stat
Impreza już się odbyła

Grudniowe warsztaty kulinarne

Podczas warsztatów szef kuchni powie, czym kierować się w wyborze ryby, jak odpowiednio ją filetować, smażyć, z czym łączyć, aby komponować pyszne dania.

paź 3-4

sobota - niedziela, godz. 10:00 - 17:00

bilety 650 zł
paź 4

niedziela, godz. 16:00

Gdańsk,
bilety 100 zł
Menu:

- Śledzie w każdej postaci (marynowane, sałatki śledziowe, smażony śledź)
- Filetowanie, oraz porcjowanie ryby w całości (łosoś, Sandacz)
- Przygotowanie Potraw z łososia oraz sandacza (kulebiak z kapustą kimchi, oraz Sandacz z grzybami i jabłkami)
- Karp w nowej odsłonie (galareta, smażony)

Prowadzący: Piotr Ślusarz

Opinie

Walczymy z przemocą słowną

Kasujemy opinie obraźliwe i nie na temat

Twoja opinia

Dodaj opinię

Odpowiedz

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Spożywczy Food & Drinks Mapka 4.3

Restauracje
Może nowe ładne miejsce ale postawiłem na burgera, bułka smaczna ale sam kotlet miał być średnio wysmażony czyli różo... więcej

Hotel Otomin Mapka 6.0

Restauracje
Gorąco polecamy to miejsce na wesele. Piękna aranżacja sali, szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą i właścicielami... więcej

Pop In Diner & Bar Mapka 5.8

Restauracje
Byłam, jadłam, piłam - polecam. Udko z kaczki i żeberka sztos!!! Na pewno zawitam nie raz

Taverna Zante Mapka 6.0

Restauracje
Uwielbiam, przepyszna kuchnia pełna smaków i aromatów. Restauracja, która najczesciej odwiedzam i polecam innym

Najczęściej czytane