Poza tym, że będzie strasznie mniamuśnie nie spodziewajcie się halołinowej maskarady. Choć wszyscy lubimy przebieranki, więc jeśli chcecie wskoczyć we frak, którego nie powstydziłby się stuletni wampir - śmiało ! Do kuchni wpada Snecz Gotuje i razem z Janem karmią na 4 ręce. Dwa różne menu do sprawdzenia poniżej.
Podobne wydarzenia
środa - czwartek
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
ulgowy 95 zł
SNECZ
x DYNIA Z WYTRAWNĄ GRANOLĄ (VEGAN) - Puree z dyni z galangalem / pikantna granola / kolendra
x KIMCHI BIGOS - Kimchi / emulsja z wędzonego boczku / grzyby shitake / wędzona kiełbasa z gochujang / owoce tamaryndowca
x ZUPA Z MAKRELĄ - Wędzona makrela / zielone curry / mleko kokosowe / oliwa szczypiorkowa / szpinak
x STICKY RICE Z DYNIĄ - Sticky rice / kiszona dynia w maślance (jak pożyczysz, jak nie to zrobię słodki mus z dyni ;)) (WEGE)
JAN
x ZUPA KREM Z DYNI (VEGAN) - krem z dyni i pomarańczy / popcorn / pieprz syczuański
x HOT 16 DOG - hot dog z chilli kiełbaską / marchew / ketchup z kumkwatów
x KREWETA NALEŚNIK - krewetki / sos krewetkowy / suszone krewetki
x CZEKOLADA DO PICIA - płynna czekolada / przyprawy korzenne / ptyś
O gościu:
Zakochany w Azji kucharz z Łodzi. Swoje dania opiera na fuzji wschodnich smaków z kuchniami całego świata. Pracował w wielu uznanych restauracjach zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. Współtworzył menu w znanych miejscach fast casualowych (m.in. Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar, Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.