Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. "Jakubiak w Sopocie" to nowe miejsce gdzie Tomek spełnia się kulinarnie. Tomek promuje sezonowe i rodzime produkty poprowadzi warsztaty kulinarne na pełnym luzie. Nie zabraknie jednak merytorycznej wiedzy, nie tylko nakarmimy ciało, ale ukoimy duszę.
Podobne wydarzenia
27 kwietnia - 5 maja 2024, godz. 09:00 - 18:00
ulgowy 20 zł
poniedziałek, godz. 18:00
Przygotujemy
- ogórek marynowany w occie z kwiatów jaśminu z majonezem z wędzonej ryby i liofilizowanym rokitnikiem
- tatar z łososia MOWI z kruszonką z panko-chorizo i mus z awokado
- chłodnik malinowy z prażonym sezam i chrupkami
- plastry wołowiny z zielonymi warzywami w limonce i sosem chili
- owoce pod kruszonką z bezy z sosem waniliowym