Degustacyjna kolacja w 5 aktach
w wybranym dniu: 11, 12, 13, 14 lutego
Akt I Przystawka
Pierożek z marynowanego buraka nadziewany kremowym serkiem i wędzoną krewetką
Akt II Zupa
Zupa czekoladowa z kluskami leniwymi , na mleku kokosowym i odrobiną chili
Akt III Intermezzo
Granita cytrusowa
Akt IV Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z emulsją grzybową podana na puree ziemniaczanym z makiem groszkiem i pieczoną marchewką
lub
Sandacz filet z emulsją grzybowa podany na puree ziemniaczanym z makiem groszkiem i pieczona marchewką
Akt V Deser
Krem z mango , kompresowany z chili ananas , czekoladowy biszkopt
Motyw przewodni karafka wina czerwonego lub białego 350ml
Możliwość wynajęcia strefy saun i tężni z kamiennymi podgrzewanymi leżankami na wyłączność - 500zł/1 godzina
- w godzinach 8:00 14:30
- W cenie: prosecco, owoce
Rezerwacja stolika: 58 553 50 15; 509 899 067
e-mail: prawdzic@prawdzic.com.pl
warunki rezerwacji:
-konieczność zapłaty 100% w momencie zakupu
-oferta bezzwrotna
-czas trwania kolacji do 2 godzin