Zapraszamy na nasz kurs gotowania kuchni wegetariańskiej, który otworzy przed Tobą pełen smaków i kreatywnych możliwości świat roślinnych dań. Podczas tego kursu odkryjesz, jak przygotowywać wykwintne, zdrowe i pełnowartościowe posiłki, które nie tylko wzbogacą Twoją dietę, ale również sprawią, że gotowanie stanie się prawdziwą przyjemnością.
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 18:00
wtorek - środa, godz. 17:00 - 20:00
Menu:
- Spring rolls
- Sałatka z batatowym hummusem, grillowanymi warzywami, falafelem, kozim serem i owocowo-ziołowym dressingiem
- Stek z pieczonej czerwonej kapusty,
- Mini Pavlova z rabarbarem, maliną, różą oraz pistacjami
Bonus:
- Zajęcia rozpoczniemy od krótkiego wstępu na temat kuchni, historii oraz ciekawostek.
Co zapewniamy:
- Poczęstunek kieliszkiem Prosecco
- Broszurę z przepisami
- Fartuch, który możesz zabrać do domu
- Wszystkie składniki niezbędne do przygotowania dań
- Zmywanie naczyń! Kto prowadzi: Mariusz Buller
Co musisz przynieść:
- Buty na płaskiej podeszwie
- Wskazane są długie spodnie i bluzka z długim rękawem
- Plastikowe naczynia lub słoiki, aby zabrać na wynos pozostałe dania.
Alergie i ograniczenia dietetyczne: Tam gdzie jest to możliwie chętnie zmieniamy przepisy. Niektóre warsztaty będą jednak nieodpowiednie dla osób ze szczególnymi nietolerancjami. Zadzwoń do nas, aby omówić wszelkie istotne alergeny z członkiem zespołu: 507 776 778.