Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę!
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 14:30 - 18:30
ulgowy 210 zł
niedziela, godz. 13:00
Przekąski i sałatki
Śledź opiekany w zalewie słodko-kwaśnej Śledź wędzony z musem chrzanowo-jabłkowym Rolmopsy kaszubskie Kaczka faszerowana, jabłkami, wątróbką, majerankiem i żurawiną Zylc z sosem chrzanowym Okrasa z gęsiny Pasztet z dziczyzny Sałatka z wędzonym pstrągiem, sałatą lodową i piklowaną cebulą Sałatka z pieczonych buraków, jabłka i matiasa Mizeria słodko-kwaśna
Zupy i dania główne
Czernina z kaczki z wiśniami i podrobami Zupa z lina z kiszonym ogórkiem, ziemniakami i śmietaną Dorsz w cieście piwnym z sosem tatarskim Gołąbki ze szczupaka w sosie koperkowym Karkówka z dzika w sosie jałowcowym Kura z wolnego chowu gotowana w białym sosie po kaszubsku Kaszanka domowa z prażonymi jabłkami Gęsie pipki na pikantnie Babka ziemniaczana z sosem grzybowym Warzywa pieczone Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami
Live cooking
Podsmażane pierogi ruskie
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni
Do każdego brunchu dodajemy Voucher DAY SPA.
Przy rezerwacji grupy powyżej 8 osób obowiązuje opłata serwisowa 10%.
Rezerwacje
+48 58 550 98 13 lub +48 58 550 98 50
restauracja@hotelhaffner.pl