Zapraszamy Państwa na niedzielny brunch przy dźwiękach pianina. Co tydzień nowe zaskakujące menu przygotowane przez Szefa Kuchni Michała Zawierzeniec oraz Szefa Kuchni Grzegorza Labudę!
Podobne wydarzenia
w każdą niedzielę (do 26.05), godz. 13:00
ulgowy 75 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
ulgowy 225 zł
Przekąski i sałatki
Tatar z tuńczyka z mango, awokado i kolendrą
Sałatka z owocami morza i makaronem sojowym
Sałatka z grillowanymi krewetkami i mango
Sałatka z makaronem ryżowym i wędzonymi rybami
Tajska sałatka z ogórka z octem ryżowym
Pikantna sałatka z wieprzowiną i krewetkami
Sałatka z bakłażanów, tofu i sezamu
Zupy i dania główne
Zupa tajska tom-yum
Bulion z kaczki z anyżem i makaronem ryżowym
Dorsz w bananowym curry
Halibut gotowany na parze w sosie sojowo-imbirowym z imbirem i czosnkiem
Udka z kaczki pieczone w czerwonym curry z ananasem i bakłażanem
Satay z kurczaka
Chrupiące skrzydełka w tandoori
Chrupiące kalmary ze słodkim sosem chili
Smażony ryż z krewetkami, bazylią, groszkiem cukrowym, czosnkiem i chili
Sajgonki wegetariańskie
Live cooking
Mule w sosie limonkowo-kokosowym
Desery
Wybór deserów z hotelowej cukierni
Do każdego brunchu dodajemy Voucher DAY SPA.
Przy rezerwacji grupy powyżej 8 osób obowiązuje opłata serwisowa 10%.
Rezerwacje:
+48 58 550 98 13 lub +48 58 550 98 50
restauracja@hotelhaffner.pl