10 września zapraszamy na wyjątkowy wieczór z winiarnią Frescobaldi w Białym Króliku. Szef kuchni, Rafał Koziorzemski, specjalnie na tę okazję skomponował menu degustacyjne inspirowane letnimi smakami i jedynymi w swoim rodzaju włoskimi winami Frescobaldi.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 14:00 - 18:00
ulgowy 100 zł
sobota, godz. 18:00
Wieczór uświetni przedstawiciel winnicy Maria Chiara Severi - Export Area Manager.
To prawdziwa gratka dla miłośników szlachetnych trunków, a jednocześnie godne pożegnanie lata oraz zapowiedź cyklicznych kolacji w Białym Króliku organizowanych wspólnie z wybitnymi Partnerami.
MENU
amuse-bouche:
wędzony półgęsek z czarnym bzem
przystawka:
carpaccio z pieczonego buraka z dziką rukolą i parmezanem
zupa:
ravioli z wędzonym dorszem i koprem włoskim / cioppino na pieczonych skorupiakach
danie główne:
sezonowana pręga wołowa z grzybami / sos z pieczonych kości cielęcych
deser:
nugat z nadmorskim rokitnikiem i werbeną cytrynową
CENA MENU Z WINE PAIRINGIEM
190 zł
Rezerwacja: +48 58 351 03 30, restauracja@bialy-krolik.pl
Zachęcamy do rezerwacji stolików z wyprzedzeniem, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.