Zapraszamy do rezerwacji stolików na uroczyste śniadanie wielkanocne w naszej restauracji. Szef Kuchni Mariusz Szymichowski przygotował wyjątkowe menu.
Podobne wydarzenia
poniedziałek, godz. 18:00
piątek, godz. 20:00
ulgowy 75 zł
przedsprzedaż 60 - 120 zł
Dania gorące:
- pieczona biała kiełbasa
- jajecznica na kurkach
- żurek wielkanocny z grzybami
Dania zimne:
- rolada z udźca indyczego z selerem naciowym i żurawiną
- galantyna z kurczaka z nutą auszpiku
- pieczeń z karkówki z czatnejem śliwkowym
- tarta porowa z serem lazur
- jajka faszerowane na trzy sposoby
- pasta jajeczna z pieczarkami
- pasta z wędzonej makreli
- półmisek wiejskich wędlin
- deska serów garnirowana orzechami i owocami
- pstrąg w auszpiku
- pasztet z dzika z leśnymi grzybami i żurawiną
- pstrąg w auszpiku
- śledzik na dwa sposoby
- śledzik babuni
- sałatka brokułowa z kurczakiem i prażonymi pestkami słonecznika
- krewetki na sałacie rzymskiej z cytrynowym winegretem
- sałatka tradycyjna (jarzynowa)
- konfitury z naszej spiżarni
- pieczywo
Desery:
- pascha wielkanocna
- paterki domowych wypieków
- owoce
Napoje:
- kawa, herbata, soki, woda mineralna
Rezerwacja:
+48 667 120 000
recepcja@hotelspichrz.com.pl