- 1 Jemy na mieście: Hi Thai w Gdyni oczarowało (63 opinie)
- 2 Pierogi i Goldwasser najlepsze na świecie (39 opinii)
- 3 Ciągle o czymś zapominasz? Przyjrzyj się diecie (11 opinii)
- 4 Restauracje idealne dla osób dojrzałych (112 opinii)
- 5 Kelner: zawód, którego (już) nie ma? (103 opinie)
Znajdź swoją promocję w stekowym bistro na Garnizonie
Crazy Butcher Gdańsk Butchery & Bistro od samego początku zachwyca znakomitej jakości mięsem i najlepszymi stekami w mieście. Latem lokal zaskoczył jednak czymś jeszcze - codziennymi promocjami, które potrwają co najmniej do końca września!
- Przed wprowadzeniem promocji mieliśmy pewne obawy, bo jednak różne zestawy, pakiety i gratisy kojarzą się głównie z restauracjami sieciowymi czy fast-foodami, a my oczywiście nie chcemy się tak kojarzyć. Z drugiej strony chcieliśmy przygotować na lato coś specjalnego. To przecież nasze pierwsze lato w historii - opowiada z uśmiechem Roman Kotsan, menadżer i szef kuchni Crazy Butcher Gdańsk Butchery & Bistro.
Jak się okazuje, obawy okazały się niepotrzebne. Codzienne promocje spotkały się ze świetnym odbiorem i od samego początku wakacji cieszą się dużym powodzeniem wśród klientów lokalu przy ul. Leśmiana 11. Nic dziwnego - każdy dzień to oddzielne zaproszenie na kulinarną przygodę i nie ma tu miejsca na nudę.
Promocje na każdy dzień tygodnia
Na początek poniedziałki. Po gorących weekendach warto się schłodzić, dlatego w pierwszy dzień tygodnia ekipa bistro proponuje darmową lemoniadę do wszystkich burgerów.
Najbardziej popularna z codziennych promocji restauracji na terenie Garnizonu to jednak ta wtorkowa. Tego dnia pakiet Hanger Steak plus dwa dodatki można zamówić już za 49 złotych. To świetna okazja, by rozpocząć stekową edukację, i to od razu od bardzo ciekawego, cenionego wśród doświadczonych rzeźników cięcia.
Środa to w bistro dzień polski. Krajowe steki, w przeważającej większości z wołowiny pozyskiwanej z mazurskiej farmy Crazy Butcher, są tego dnia 15 proc. tańsze.
Im bliżej weekendu, tym bardziej... rozrywkowo, dlatego w czwartek dzbanek Lillet Spritz załoga restauracji proponuje w cenie jednego drinka. Z kolei w piątek absolutnie wszystkie drinki kosztują tylko 20 złotych.
A weekend? To czas na prawdziwe specjały! W sobotę steki z renomowanej wołowiny wagyu można zamówić 10 proc. taniej niż zwykle, a niedziela to dzień Sunday Roast. Tego dnia w menu obowiązuje specjalna wkładka z daniem głównym w formie tradycyjnej, smakowitej pieczeni.
Cóż, nie da się ukryć, że smaki zlokalizowanego na terenie gdańskiego Garnizonu bistro kuszą i to każdego dnia. Jeśli jeszcze nie znacie lokalu renomowanej marki Crazy Butcher, zajrzyjcie koniecznie do ich trójmiejskiego punktu przy ul. Leśmiana 11. Pamiętajcie też, że bistro sąsiaduje ze sklepem, w którym codziennie możecie zaopatrzyć się w topowej jakości mięso. Nie tylko w wołowinę.
Więcej informacji: gdansk.crazybutcher.pl oraz na Facebooku.
* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł
Miejsca
Opinie wybrane
-
2022-08-19 09:28
Nie wierzę w promocje, zawsze jest jakiś haczyk.
Ale chodzi o to, że jak już ktoś dotarł na miejsce to oczywiście nie zrezygnuje z niczego co musi dopłacić.
- 14 3
-
2022-08-19 11:36
W piątki drinki "tylko" po 20 zł? (4)
To po ile one tam są normalnie?
- 28 0
-
2022-08-19 15:11
24-35
- 1 0
-
2022-08-19 11:56
(2)
Drink w restauracji za 20zl to chyba nie jest wygórowana cena
- 7 9
-
2022-08-19 17:02
Re
Jest. Tak samo jak butelka wody mineralnej za 24-37 zł...
- 4 0
-
2022-08-19 12:33
za 100 gram?
- 5 0
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.