To miejsce ma być połączeniem pasji do kuchni i do sportu. W Team Spirit w Sopocie można zjeść, napić się i obejrzeć mecz. Otwarcie zaangażowali się też znani sportowcy: Jakub Wawrzyniak, Sławomir Peszko, Dusan Kuciak i Grzegorz Kuświk.
Bary i puby w Trójmieście
w domu przed telewizorem
59%
na stadionie, jeśli jest taka możliwość
26%
Team Spirit to
nowe miejsce w Sopocie, w pobliżu
Multikina w miejscu dawnej restauracji
La Vita i
Bosco. Można tam nie tylko obejrzeć mecz, ale także napić się i spróbować
kuchni włoskiej,
amerykańskiej,
japońskiej i
autorskiej. To również
sportowe wydarzenia na żywo oraz spotkania ze sportowcami.
- Pomysł wziął się ze scalenia dwóch pasji: do kuchni i do sportu - mówi Karolina Cierniak, organizatorka. - Obydwie to wielkie wyzwanie wymagające ciężkiej pracy, dyscypliny i miłości do tego, co się robi. Udało nam się je połączyć i zebrać równie zaangażowaną ekipę. Bo to ludzie tworzą to miejsce, zarówno ci, którzy z nami pracują, jak i ci, którzy nas odwiedzają i wspierają. Możemy się pochwalić, że za sportowym aspektem lokalu stoją wybitni piłkarze: Jakub Wawrzyniak, Sławomir Peszko, Dusan Kuciak oraz Grzegorz Kuświk. Team Spirit to miejsce, które jednoczy poprzez wspólne jedzenie, oglądanie wydarzeń sportowych i miłe spędzanie czasu. Można poczuć ducha jednej drużyny.Jakub Wawrzyniak i Sebastian Mila to byli zawodnicy
Lechii Gdańsk, którzy już zakończyli karierę. Dusan Kuciak wciąż gra w Lechii, a Grzegorz Kuświk reprezentuje barwy Wisły Płock.
"Piwo, które jednoczy". Zawodnicy rugby otworzyli Bimbeer Sklep
Wystrój jest nieco industrialny, jednak luźny i przyjazny.
- Nawiązujemy właśnie współpracę z wyjątkowym artystą, który wzbogaci przestrzenie o niesamowite street-artowe prace stworzone specjalnie dla nas. Na razie nie możemy zdradzić więcej szczegółów, ale będziemy informować na naszych stronach na bieżąco.
-
I Miejsce
-
IV Miejsce
-
II Miejsce
Miejsce jest zaprojektowane jak
minifoodhall, a w każdej jego części znajdują się inne stoiska i kuchnie oraz bar. Lokal ma charakter samoobsługowy, a zamówienia składa się przy barze.