Gotują dla Trójmiasta

Znaleziono 1 do 14 (z 14)

Doczyk

Rafał Doczyk

szef kuchni

Rafał Doczyk - szef kuchni w restauracji Pasjami... w Sopocie, z którą związany jest od ponad 11 lat. Doświadczenie zdobywał w najlepszych trójmiejskich hotelach i restauracjach. W swoich daniach łączy zamiłowanie do klasycznej kuchni polskiej z nowoczesnymi trendami...

Hahn

Sławomir Hahn

szef kuchni

Sławomir Hahn - szef kuchni restauracji L’Entre Villes w Sopocie. Od prawie 40 lat pracuje zawodowo. Kocha to, co robi i nie wyobraża sobie, że mógłby zrezygnować ze swojej pasji. Cechy, które wyróżniają go w kuchni, to skromność i silna osobowość, które w połączeniu z...

Kopicki

Rafał Kopicki

szef kuchni

Rafał Kopicki - szef kuchni w Restauracji Nowy Świat w Sopocie. Można by napisać, że ciężka praca jest gwarantem sukcesu. Tak, ale czy sukces będzie przyjemnością jeśli tej ciężkiej pracy nie będzie towarzyszyć ogromna pasja? To właśnie pasja, zaangażowanie i wiara w to,...

Kowalczyk

Krzysztof Kowalczyk

szef kuchni

Krzysztof Kowalczyk - szef kuchni Radisson Blu Hotel i Restauracji Brasserie de Verres en Vers . Przygodę z gastronomią i hotelarstwem rozpoczął w technikum gastronomicznym nr 2 w Warszawie. Swoje umiejętności doszkalał z Warszawskich restauracjach m.in. "La Boheme", Domu...

Labuda

Grzegorz Labuda

szef kuchni

Grzegorz Labuda - szef kuchni w Restauracji Szafarnia 10 w Gdańsku oraz v-ce Prezes Klubu Szefów Kuchni. Doświadczenie zdobywał m. in. w Zamku Jan III Sobieski, Boutique Hotelu Blow Up Hall, St.Bruno i Grand Hotelu Tiffi. W menu łączy zamiłowanie do kuchni lokalnej i...

Leszczyński

Marcin Leszczyński

szef kuchni

Marcin Leszczyński - szef kuchni w Projekt 36 w Sopocie. Karierę zawodową rozpoczął w rodzinnym Olsztynie. Swoje umiejętności kształcił w restauracji Hotel Park Olsztyn pod okiem tamtejszego szefa kuchni. Dodatkowo pobierał nauki na warsztatach zarówno w kraju jak i za...

Marczewska

Adriana Marczewska

szef kuchni

Adriana Marczewska - szef kuchni w Zatoce Sztuki . Tworzy autorskie menu oparte na sezonowych, tylko polskich produktach. Wierzy, że o ostatecznym smaku potraw decyduje jakość składników, dlatego używa tylko naturalnych produktów sprowadzonych od lokalnych dostawców...

Ostrowski

Michał Ostrowski

szef kuchni

Michał Ostrowski - szef kuchni w Hotelu Sadova i Restauracji Papieroovka w Gdańsku. Doświadczenie zawodowe zdobywał w hotelach 4- i 5-gwiazdkowych na terenie Warmii i Mazur, gdzie spędził ostatnie 5 lat. Miłośnik kuchni tradycyjnej. W swoim menu stawia na produkty...

Popielarz

Marcin Popielarz

szef kuchni

Marcin Popielarz - szef kuchni w restauracji Biały Królik w Gdyni. W swoich daniach łączy zamiłowanie do kuchni regionu Kaszub i Żuław z nowoczesnymi trendami. Doświadczenie zdobywał w sopockim Sheratonie, londyńskiej Social Eating House z gwiazdką Michelin oraz Maaemo w...

Ritz

Basia Ritz

szef kuchni

Basia Ritz – szef kuchni i właścicielka Restauracji Ritz w Gdańsku. Gotuje od dzieciństwa eksperymentując w kuchni ze składnikami oraz przyprawami. Aktualnie doszła do minimalistycznego poziomu podając dania zbalansowane, w których siłę smaku stanowią właściwie...

Stawicki

Paweł Stawicki

szef kuchni

Paweł Stawicki - szef kuchni Restauracji Mercato w Gdańsku. Wychodzi z założenia, że dobra restauracja to restauracja pełna ludzi, będąca blisko ich smakowych oczekiwań. Wynikiem jego życiowego i zawodowego doświadczenia jest modernistyczna, łącząca lokalne, sezonowe...

Szidel

Krystian Szidel

szef kuchni

Krystian Szidel - szef kuchni hotelu Sheraton w Sopocie. Rodowity Pomorzanin. Doświadczenie zdobywał we Francji. Pracował w wielu znanych restauracjach, włączając te z gwiazdkami Michelin. Gotowanie jest jego prawdziwą pasją, chętnie eksperymentuje z nowymi smakami,...

Woźniak

Adam Woźniak

szef kuchni

Adam Woźniak - szef kuchni w restauracji 1611 Restaurant w Dworze Oliwskim . Urodził się w Gdańsku i już od dziecka wiedział, że świat kulinarny to jego przeznaczenie. Jako chłopiec spędzał lato u babci Łucji i dziadka Tadeusza. Mieszkali w kamienicy, w której...

Woźny

Przemysław Woźny

szef kuchni

Przemysław Woźny - szef kuchni hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront oraz Restauracji Gard - Nordic Kitchen , posiada kilkunastoletnie doświadczenie, pracował w najlepszych hotelach w Trójmieście. Już podczas nauki w Technikum Gastronomicznym rozpoczął współpracę...

Wkrótce otwarcie

Cybermachina Gdynia

Gdynia

Puby

Planowane otwarcie

21 września 2018

Ministerstwo Śledzia i Wódki

Gdańsk
Targ Drzewny 3

Bary, bistro

Planowane otwarcie

wrzesień 2018

cieKawa kawiarnia

Gdańsk
Świętojańska 68

Kawiarnie i herbaciarnie

Planowane otwarcie

wrzesień 2018

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Restauracja Przepis na pokaż na mapie 6.0

Restauracje
Dużo podróżuję i chętnie próbuję nowych smaków zagranicą ;) Fajnie, że można sobie nieco z tych smaków odtworzyć w ro... więcej

Prosto z ognia pokaż na mapie 3.0

Pizzerie
z menu ze strony internetowej: *mix sałata z sosem vinegret i pomidorkami koktajlowymi - na ulotce na miejscu był je... więcej

Silver Dragon pokaż na mapie 6.0

Bary, bistro
Całkiem smaczne jedzenie, dobre składniki, duuuże porcje, miła obsługa i do tego naprawdę tanio. W niedziele niehandl... więcej

Borowa Ciotka pokaż na mapie 5.0

Restauracje
Dobre jedzonko! polecam