• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Wydarzenie już się odbyło
PATRONAT

MADE FOR Restaurant. Konferencja hybrydowa (2 opinie)

Nadchodzi rewolucyjna, turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie, na której wybierzemy TOP 10 Restauratorów "NEW GENERATION" i poznamy TOP influencerów, usiądziemy przy okrągłym stole z restauratorami wyróżnionymi w rankingu TOP 50 polskich restauratorów według Forbes & FOR Solutions.

wrz 15-16

czwartek - piątek, godz. 09:00

Gdańsk,
bilety 999 zł
przedsprzedaż 849 zł
Na żywo

Zobacz transmisję live


Dla restauratorów i ich pracowników udział jest bezpłatny

Nadciąga nowa fala restauratorów, która zmiata z rynku stare postrzeganie gastronomii. Tu nie chodzi o wiek, a mentalność i otwartość na zrównoważony rozwój, ,,turkusowe" zespoły oraz nowoczesne aplikacje i własną lojalną społeczność w mediach społecznościowych. Udowodnimy to już 21 czerwca w
Radisson Blu Hotel Sopot w międzynarodowym gronie, podczas interaktywnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant, której Partnerem po raz pierwszy jest Miasto Sopot. Wybierzemy TOP 10 Restauratorów "NEW GENERATION" i poznamy TOP influencerów. Usiądziemy przy okrągłym stole z restauratorami wyróżnionymi
w rankingu TOP 50 polskich restauratorów według Forbes & FOR Solutions. Zapraszamy też na koktajl party i degustacyjne opowieści Piotra Kościuka i Michała Gębali, odpowiedzialnych za kuchnię w Radisson Blu Hotel, Sopot.

Program wydarzenia i sprzedaż biletów na stronie: https://forsolutions.pl/made-for-restaurant-new-generation/

Wydarzenie na Facebooku Konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant - NEW GENERATION, Sopot: https://www.facebook.com/events/537042407945727

Partner Organizacyjny: Radisson Blu Hotel, Sopot
Partnerzy Merytoryczni: EIT Food, Pomorska Regionalna Organizacja Turystyczna, LTTM - LifeTube i ReBread
Partnerzy Strategiczni: Miasto Sopot, Unilever Food Solutions, MojStolik.pl, Rational i Winterhalter
Partnerzy Biznesowi: Aviko HoReCa Polska, Chopin Vodka, Nespresso Professional, Niemiecki Instytut Wina, San Pellegrino, Transgourmet i Selgros Cash&Carry oraz Miolli.
Partnerzy Medialni i Komunikacyjni: Forbes, Hotelarz, In Your Pocket, KUKBUK, Papaja.pl, Poradnik Restauratora, Przegląd Gastronomiczny, Restauracja, Restaurant Management, Szef kuchni, Pomorskie Prestige, Trójmiasto.pl, Ferment, Winicjatywa, VisitGdańsk.com, Gdańska Organizacja Turystyczna, Sopocka Organizacja Turystyczna, Agencja Rozwoju Gdyni, Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego oraz Warszawska Organizacja Turystyczna.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    120-250 zł
forsolutions.pl/made-for-restaurant-new-generation

Dla restauratorów i ich pracowników udział jest bezpłatny.

Opinie (2)

  • Restauracje są passe

    Standardy i obrusy to ich przerasta

    • 0 0

  • Zjazd

    Zjazd i**otów i i**otek zakompleksionych

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Wkrótce otwarcie

Craftorium Pub

Gdańsk
Targ Drzewny 12-14

Puby

Planowane otwarcie

czerwiec 2022

Bez Dwóch Dań

Sopot
Grunwaldzka 1/3

Restauracje

Planowane otwarcie

Lato 2022

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Bistro Oregano Mapka 5.7

Pizzerie
bardzo smaczne jedzenie i miła obsługa

Subway Mapka 1.8

Fast food
Wygląd lokalu to zdecydowanie jego największy minus. Przydałby się gruntowny remont.

Piu Vicino Mapka 6.0

Restauracje
Super miejsce z klimatem i bardzo miłą obsługą, bez tłoku i hałasu. Pyszne i świeże jedzonko w przystępnych cenach.

Mr. Sushi Mapka 6.0

Sushi
Przepyszne, zawsze świeże sushi! Obsługa jest wspaniała i serdeczna, wszystko na najwyższym poziomie. Dania są w przy... więcej