W tym roku Święta Wielkanocne spędź z najbliższymi na eleganckim brunchu z muzyką na żywo w Sheraton Sopot Hotel.
Szef kuchni, Marek Soczewka, zaplanował wyjątkowe menu, które przeniesie gości w kulinarną podróż po tradycyjnych smakach kuchni polskiej, ale i nie tylko! Wędzony pstrąg z Zielenicy, domowy pasztet z gęsi, jaja faszerowane tatarem z podwędzanego łososia i kawiorem z pstrąga, pierogi z dzikiem, smażona biała kiełbasa z zasmażaną kiszoną kapustą, to tylko niektóre dania bogatego menu.
Na talerzach pojawią się również rozpływające się w ustach desery, takie jak czekoladowy mazurek z konfiturą porzeczkową, pascha z bakaliami czy też pieczony sernik brûlée.
Sobotni Bufet Wielkanocny
Restauracja Wave
13:30 17:30
Cena: 350 zł, dzieci 4-12 lat 175 zł
Poznaj szczegóły
Niedzielny Bufet Wielkanocny
Sale balowe Baltic Panorama i Marco Polo
14:30 18:30
Cena: 420 zł, dzieci 4-12 lat 210 zł
Poznaj szczegóły
Zarezerwuj już dziś:
511 849 501| karolina.lewalska@sheraton.com
58 767 10 00 | gsc.sopot@sheraton.com