- 1 Moja Gruzja karmi dobrze i tanio (103 opinie)
- 2 Mieszkańcy ruszyli z pomocą małej lodziarni (241 opinii)
- 3 Kto ma szansę na gwiazdkę Michelina? (52 opinie)
- 4 Piją piwo na stadionie. Hevelka ruszyła (105 opinii)
- 5 Zmiany w kulinarnym zagłębiu na Elektryków (49 opinii)
- 6 Grzechy gastronomii: kto winny? (206 opinii)
Niedzielny brunch nad morzem
Zimową niedzielę spędź nad morzem i celebruj wyjątkowe momenty z rodziną i przyjaciółmi podczas brunchu w Hotelu Dom Zdrojowy Resort & SPA w Jastarni. Niedzielny bufet wraz z towarzyszącymi atrakcjami sprawi, że ten malowniczy zakątek Półwyspu Helskiego stanie się jednym z ulubionych miejsc weekendowych spacerów.
Niedzielne bufety rodzinne w Jastarni to nie tylko wspaniała okazja, by wybrać się nad morze i zaczerpnąć świeżego powietrza podczas spacerów po plaży. To także wyjątkowa sposobność, by spróbować nowych, niepowtarzalnych dań, które na naszych stołach pojawiają się jedynie odświętnie.
Szef kuchni Piotr Mach co tydzień będzie prezentował różnorodne dania obiadowe ze świeżych ryb, najlepszej klasy mięs i starannie wyselekcjonowanych warzyw. Kompozycje menu będą wzbogacone o sekretne przepisy kaszubskiej tradycji kulinarnej, ale nie zabraknie również egzotycznych akcentów.
- W mojej kuchni stawiam na świeże, naturalne i lokalne produkty. Autorskie przepisy i tradycyjne metody przyrządzania posiłków spowodują, że zaproponowane podczas niedzielnych brunchy dania przypadną, mamy nadzieję, wszystkim do gustu - zachęca Piotr Mach, szef kuchni Hotelu Dom Zdrojowy w Jastarni. - Czego nasi Goście mogą się spodziewać? Wyśmienitych zup, dań gorących z różnych zakątków świata, finezyjnych przekąsek, różnorodnych deserów i specjalnego menu dla dzieci.
Smaki czterech stron świata w Jastarni
Bufety niedzielne to świetna formuła nie tylko na rodzinny obiad, ale również celebracje ważnych uroczystości - chrzcin, urodzin czy przyjęć rocznicowych. W malowniczych krajobrazach nadmorskiej natury, która otacza Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA, tego typu spotkania nabierają wyjątkowej atmosfery.
Hotel co tydzień zaprasza na nową odsłonę karty brunchowej. Znajdą się w niej dania dla wegetarian, smakoszy mięs, ryb i owoców morza.
Miłośników tradycyjnych smaków zadowoli klasyczny rosół z kluseczkami lanymi, a poszukujący bardziej egzotycznych doznań z pewnością docenią tajską zupę, wprowadzającą w kulinarny świat Azji, czy wyśmienite włoskie sery i wędliny.
Styczniowa Jastarnia uraczy was również takimi daniami, jak balotyna z indyka faszerowana kasztanami, łosoś z porem w sosie teriyaki, risotto z krewetkami, wołowina duszona w czerwonym winie z warzywami korzennymi, pierogi z pieczonymi ziemniakami i białym serem i wiele więcej.
Czas z rodziną
- Już od 8 stycznia rozpoczynamy cykl niedzielnych brunchy - rodzinnych spotkań przy suto zastawionych stołach z menu pełnym smaków i aromatów. Gwarantujemy przytulną atmosferę i niezapomniane doznania kulinarne - mówi Hanna Lasoń, dyrektor Hotelu Dom Zdrojowy w Jastarni. - Podczas niedzielnych bufetów można spędzić czas nie tylko przy rodzinnym stole, ale także na basenie i saunach. Najmłodszych zapraszamy na animacje do pokoju zabaw. Cena brunchu to jedynie 130 zł/osoba dorosła, 65 zł to koszt dla dziecka w wieku 4-12 lat, a maluchy do 3 lat gościmy nieodpłatnie. W cenie brunchu jest wejście na basen i saunę, pokój zabaw wraz z opiekunką dla dzieci oraz parking - dodaje.
Niedziela to doskonały pomysł na spędzenie popołudnia w towarzystwie bliskich i celebrowanie chwil w pięknym otoczeniu morskiego krajobrazu. W czasach ciągłej "bieganiny" i zapracowania potrzebujemy zwykłych okazji, by zwolnić i skupić się na najbliższych przy smacznym stole.
Więcej informacji i aktualne menu. Rezerwacja miejsc: tel. 58 67 99 100
* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł
Miejsca
Opinie (13) 3 zablokowane
-
2023-01-06 00:18
Hotel z klasą
No i wszystko wygląda smakowicie i na bogato , cena pewno nie dla wszystkich , ale pozazdrościć tym których stać na taki obiad
- 0 3
-
2023-01-05 16:14
po kaszubsku
zaczynamy od kucha
- 3 1
-
2023-01-05 11:09
Brunch? A co to jest brunch??? (4)
- 14 2
-
2023-01-05 13:08
(2)
to takie polskie drugie sniadanie, na wyspach w UK i Irlandii bardzo popularne w pubach i restauracjach taki wczesny lunch, zapewne stamtad przyszla do nas ta moda
- 2 2
-
2023-01-05 15:49
drugie śniadanie mówisz?
"...Cena brunchu to jedynie 130 zł/osoba.." - "...cykl niedzielnych brunchy - rodzinnych spotkań przy suto zastawionych stołach..." no to teraz zjedz sobie w południe drugie śniadanko dla rodziny za 400 pln...no lecę juz
- 2 0
-
2023-01-05 15:47
moda?
nowomowa raczej...
- 1 0
-
2023-01-05 11:44
Z tego co kojarzę słowo pochodzi ze średniowiecznej Sagi o Nibelungach
i określa drzemkę, w którą zapadła główna walkiria Brunhilda. Ostrzegam, że mogę się mylić.
- 3 0
-
2023-01-05 15:34
Brunchasz do mnie, brunchasz?, to wez sztachete i bij sie jak czlowiek.
- 3 0
-
2023-01-05 14:30
Brunch w resorcie
Szalenie kuszące.
- 3 0
-
2023-01-05 09:19
My tu mamy tełaz niezły błancz. (1)
kamon everybody join us z łodziną.
- 13 2
-
2023-01-05 12:47
chyba Brian de Margaryna
- 4 0
-
2023-01-05 10:19
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
- 8 0
-
2023-01-05 09:25
Wnętrze bardzo eleganckie
a co najważniejsze stoły ustawione są tak, że możliwe jest zachowanie 1,5m dystansu. Dzięki temu można opuścić maseczkę na brodę wkładając te wszystkie smakowitości do ust.
- 3 12
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.