Kto lubi kawę: palec do budki!
A kto umie ją zaparzyć tak, żeby smakowała?
A najlepiej, żeby jeszcze wyglądała...
Zapraszamy szkolenie z parzenia kawy przy pomocy ekspresu ciśnieniowego.
Podobne wydarzenia
czwartek, godz. 19:00
środa, godz. 17:00
- o co chodzi w wojnie arabica vs robusta
- po co bariście waga
- dlaczego leci tak wolno
- jak wydobyć słodycz z espresso
- dlaczego serduszko na cappuccino jest trudniejsze niż łabędź
- czemu flat white jest płaski
Warsztaty odbędą się na piętrze Kofeiny, a poprowadzą je doświadczeni bariści z naszej ekipy.
Będzie trochę teorii, ale najwięcej uwagi poświęcimy ćwiczeniom praktycznym!
Czas trwania: około 3 godzin
Ilość uczestników: maksymalnie 5 osób
Koszt wstępu: 350 $
A na koniec certyfikat, o!
Zapisy przez messengera albo na barze!
Do zobaczenia!