Warsztaty na których poznacie i nauczycie się zarówno tych klasycznych jak i autorskich włoskich klasycznych włoskich nadziewanych dań mącznych.
Podobne wydarzenia
niedziela - poniedziałek, godz. 14:00
w każdą środę (do 21.12), godz. 18:00
- ravioli con ricotta e spinaci (ravioli ze szpinakiem i ricottą, w maśle szałwiowym)
- ravioli verdi ( szpinakowe ravioli z ricottą bazylią i mozzarellą, w sosie szafranowym)
- tortelli di barbabietola e caprino (pierożki z burakiem i kozim serkiem, w palonym maśle)
- ravioli con ricotta e noci (ravioli z ricottą i orzechami, w sosie truflowym)
- ravioli al salmone (ravioli z łososiem i suszonymi pomidorami, z oliwą truflową i balsamico)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).