Dzień Świętego Patryka to zwyczajowo zielone piwo. Ale nie tylko! Na niedzielę 17 marca przygotowaliśmy dla Was znacznie więcej. Oprócz szerokiej oferty irlandzkich koktajli i piwa w barach Stacji Food Hall, punktualnie o godzinie 17:00 odbędzie się wyjątkowa DEGUSTACJA WHISKEY Z POCZĘSTUNKIEM, przy irlandzkiej muzyce na żywo!
Tym razem zapraszamy Was do udziału w iralndzkim wieczorze degustacyjnym, podczas którego nasz szef barów Olek Rosłonek opowie Wam wszystko co chcecie i co powinniście wiedzieć o irlandzkiej whiskey. Podczas wydarzenia będziecie degustowali trzy różne rodzaje whiskey, dowiecie się dlaczego jest ona tak wybitnie delikatna, dlaczego ziemie zielonej wyspy są tak istotne w produkcji wody życia, oraz czym Irlandia wyróżnia się na tle innych producentów.
Za stronę kulinarną odpowiadać będzie oczywiście szef kuchni The Kitchen Krzysztof Majewski, który w tym dniu uraczy Was irlandzkimi przysmakami i zaserwuje:
- selekcję serów cheddar z dodatkami
- irlandzką zapiekankę Sheperds Pie z zielonym puree
- jabłkowo - miętowe crumbles z waniliowym custard
Świętujcie wraz z nami!
_____________________
Miejsce: The Kitchen / Stacja Food Hall
Kiedy: niedziela | 17.03.2024 | 17:00
UWAGA: Liczba miejsc limitowana