Podczas warsztatów nauczycie się jak przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji, czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.
Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 10:00 - 20:00
24 czerwca - 1 września 2024, godz. 11:00
ulgowy 20 zł
Przygotujemy
- tatar wołowy z plastycznym żółtkiem pudrem z borowika
- łosoś marynowany w yuzu z masłem dyniowym z dodatkiem chilli i dzikim ryzem
- krem z kurczaka z grzybami i jajkiem
- podwędzana pierś kacza z marchwią pieczona w miodzie, selerem i sosem czereśniowym
- kapusta z grzybami z sosem z wędzonego boczku i smażona fasolą