Restauracja Krew i woda świętowała pierwsze urodziny
Spotkanie szefów kuchni, najpopularniejsze dania z karty i tłum gości. Tak w skrócie można podsumować...
Znaleziono 2415 artykułów
Spotkanie szefów kuchni, najpopularniejsze dania z karty i tłum gości. Tak w skrócie można podsumować...
Ostatnio w cyklu "Smaki Deluxe" pisaliśmy o wytrawnych deserach. Dzisiaj postanowiliśmy przyjrzeć się...
Sięga wysoko - ponad korony drzew, zajmuje powierzchnię ponad 200 m kw. i widać z niego niemal całą zatokę,...
Potraw sygnowanych gwiazdką Michelin smakować można w Polsce jedynie w dwóch lokalach, niestety...
Herbatę można wypić zwyczajnie. Zalaną na szybko w wyszczerbionym kubku. Można ją również celebrować, jak...
Tegoroczną edycję Dnia Otwartej Butelki ugościł Sofitel Grand Sopot. Centrum konferencyjne hotelu...
Pięć nowych lokali gastronomicznych otwarto w ciągu roku przy ul. Garncarskiej . Zamiast ze sobą...
O ogrodnictwie Zofii Zienkiewicz wiedzą niemal wszyscy z trójmiejskiej branży kulinarnej. Odwiedzając...
O tym, że desery przechodzą rewolucje, mogliście się przekonać niejednokrotnie przy okazji naszych relacji...
Pierwszy raz w historii, szef kuchni restauracji nagrodzonej gwiazdką Michelin, ugotuje lunch w...
W Polsce nie ma tradycji uprawiania winogron, a jednak zdarzają się u nas takie rodzynki - winnice właśnie....
Pogoda zrobiła się dla nas łaskawa, drzewa i krzewy okryły się zielonymi liśćmi, ptaki rozśpiewały, a w...
Z początkiem maja sopocka restauracja Brasserie d'Or oficjalnie przestała istnieć, a na jej miejscu otwarto...
Niebo w cenie trzech złotych. Na dodatek w dziewięciu różnych smakach. Chociaż w tym miejscu wiele się...
Czym ekskluzywnym zaskoczy w Trójmieście maj? Wszystkim po trochu - pokazem mody, wystawą motoryzacyjną,...