Uczestnicy Bufetów Niedzielnych będą mogli spróbować różnorodnych dań w cenie 79 zł od osoby.
materiały prasowe
Na rodzinną uroczystość lub bez specjalnej okazji, warto wybrać się na obiad do gdańskiej restauracji Brasserie de Verres en Vers w hotelu Radisson Blu. W każdą niedzielę od godz. 13 do 16 można wziąć udział w prawdziwej uczcie złożonej z wybornych dań, dobrego wina oraz pysznych deserów w cenie 79 zł od osoby. Natomiast od 24 listopada organizowane będą również warsztaty dla dzieci, w trakcie których pociechy tworzyć będą świąteczne ozdoby.
W listopadzie i grudniu, w zróżnicowanym menu restauracji Brasserie de Verres en Vers dominować będą smaki jesieni. Menu cyklicznych niedzielnych bufetów przygotowane zostało przez szefa kuchni Krzysztofa Kowalczyka. Bazą dań są mięsa, ryby i grzyby oraz kuchnia roślinna.
W cenie bufetu zawarte są również napoje (woda, kawa, herbata) i karafka wina (0,5 l) na dwie osoby dorosłe. Dodatkową atrakcją jest muzyka na żywo. Warto dodać, że osoby powyżej 60. roku życia otrzymają 20 proc. rabatu. Z kolei dzieci do lat trzech zjedzą za darmo, a te nieco starsze, w wieku 4-12 lat, za połowę ceny.
Animacje dla dzieci będą prowadzone przez wykwalifikowany personel.
materiały prasowe
Restauracja "Verres en Vers" zapewnia opiekę profesjonalnego animatora oraz materiały i przybory potrzebne do wykonania prac.
Terminarz warsztatów:
- 24.11.2019 - przygotowujemy ciekawe kartki świąteczne
- 01.12.2019 - wykonujemy bałwanki i pingwinki ze skarpet i gałganków
- 08.12.2019 - dekorujemy świąteczne pierniczki i przygotowujemy oryginalne opakowania na prezenty
- 15.12.2019 - tworzymy dekoracje na świąteczną choinkę - bombki, łańcuchy, gwiazdy i różnorodne zawieszki
Uczestnicy Bufetów Niedzielnych będą mogli spróbować różnorodnych dań w cenie 79 zł od osoby.
materiały prasowe
Zainteresowane osoby proszone są o wcześniejszy kontakt w celu dokonania rezerwacji pod numerem: 728 345 601 lub mailowo restauracjavv@radissonblu.com.
* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł