Wiadomości

Niedzielne obiady i animacje w restauracji hotelu Radisson Blu

Na rodzinną uroczystość lub bez specjalnej okazji, warto wybrać się na obiad do gdańskiej restauracji Brasserie de Verres en Vers w hotelu Radisson Blu. W każdą niedzielę od godz. 13 do 16 można wziąć udział w prawdziwej uczcie złożonej z wybornych dań, dobrego wina oraz pysznych deserów w cenie 79 zł od osoby. Natomiast od 24 listopada organizowane będą również warsztaty dla dzieci, w trakcie których pociechy tworzyć będą świąteczne ozdoby.



W listopadzie i grudniu, w zróżnicowanym menu restauracji Brasserie de Verres en Vers dominować będą smaki jesieni. Menu cyklicznych niedzielnych bufetów przygotowane zostało przez szefa kuchni Krzysztofa Kowalczyka. Bazą dań są mięsa, ryby i grzyby oraz kuchnia roślinna.

W cenie bufetu zawarte są również napoje (woda, kawa, herbata) i karafka wina (0,5 l) na dwie osoby dorosłe. Dodatkową atrakcją jest muzyka na żywo. Warto dodać, że osoby powyżej 60. roku życia otrzymają 20 proc. rabatu. Z kolei dzieci do lat trzech zjedzą za darmo, a te nieco starsze, w wieku 4-12 lat, za połowę ceny.

Od 24 listopada na najmłodszych czekają dodatkowe atrakcje w postaci animacji i warsztatów kreatywnych. Tworzenie dekoracji świątecznych, ozdabianie pierników czy wykonanie ciekawych opakowań na prezenty, to tylko niektóre z zajęć, podczas których najmłodsi goście niedzielnych bufetów będą mogli wykazać się pomysłowością i inwencją twórczą.

Restauracja "Verres en Vers" zapewnia opiekę profesjonalnego animatora oraz materiały i przybory potrzebne do wykonania prac.

Terminarz warsztatów:

  • 24.11.2019 - przygotowujemy ciekawe kartki świąteczne
  • 01.12.2019 - wykonujemy bałwanki i pingwinki ze skarpet i gałganków
  • 08.12.2019 - dekorujemy świąteczne pierniczki i przygotowujemy oryginalne opakowania na prezenty
  • 15.12.2019 - tworzymy dekoracje na świąteczną choinkę - bombki, łańcuchy, gwiazdy i różnorodne zawieszki

- Nasz cykl Bufetów Niedzielnych dedykowany jest całym rodzinom oraz smakoszom w każdym wieku. Proponujemy im spędzenie niedzielnego popołudnia w miłej atmosferze. To także świetna okazja na organizację imprezy rodzinnej lub okolicznościowej, np. imienin, urodzin czy chrzcin. Liczymy również na spontaniczne wizyty rodzinne, bez specjalnej okazji; po to, by wspólnie spędzić czas. Dołożymy wszelkich starań, by były to niezapomniane chwile - zapewnia szef kuchni, Krzysztof Kowalczyk.
Zainteresowane osoby proszone są o wcześniejszy kontakt w celu dokonania rezerwacji pod numerem: 728 345 601 lub mailowo restauracjavv@radissonblu.com.

* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł

Opinie (13) 5 zablokowanych

  • Patrząc po wielkości porcji to obiadoprzystawki

    A później do ząbki na Hot doga hehe

    • 17 3

  • Idź i sprobuj

    Ja ledwo dałem radę zjeść taki ich 3 daniowy obiad. A jestem fanem burgerow i pizzy w każdej ilości. Serio, sam się dziwię ale te dania są takie jakieś sycące, mimo że nie mają góry kartofli do dopchania się.

    • 6 1

  • Byl ktoś ?

    Warto?

    • 4 1

  • Ja wybiera się w najbliższą niedzielę, po wizycie dam znać

    • 1 0

  • 20 papiera za bufet..?!?!!?!?! szok....

    • 1 5

  • W USA taniej?

    • 0 0

  • Z tym ja wybiera się mogą cię tam nie wpuścić...

    • 2 2

  • nie martw się, mam rezerwację

    • 1 1

  • To niewiele zmienia w przypadku twojej osoby

    • 2 2

  • Dzięki za jedyny sensowny komentarz.

    Dopisz jeszcze, ile burgerów zjadłeś przed wizytą w restauracji.

    • 1 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

03

października

Święto Hal Targowych w Gdyni Gdynia, Hala Targowa

28

października

Restaurant Week Trójmiasto,

Rozrywka

Zdjęcia do filmu "Gierek" w Gdańsku
Zdjęcia do filmu "Gierek" w Gdańsku
Sztuka ozdabiania ciała: czarno-białe tatuaże
Czarno-biała sztuka ozdabiania ciała

Kultura

Roztańczony introwertyk. Artur Rojek w Starym Maneżu
Rojek w Starym Maneżu
Galiony Gdyńskie rozdane
Galiony Gdyńskie rozdane

Najczęściej czytane