- 1 Remont "Słoneczka". Będzie nowy wystrój (84 opinie)
- 2 Trzydniowa kulinarna Feta na stoczni (58 opinii)
- 3 Moja Gruzja karmi dobrze i tanio (110 opinii)
- 4 Mieszkańcy ruszyli z pomocą małej lodziarni (245 opinii)
- 5 Kto ma szansę na gwiazdkę Michelina? (53 opinie)
- 6 W maju króluje zielony afrodyzjak (95 opinii)
White Marlin oferuje catering z dowozem pod drzwi
"Trudne czasy wymagają szybkiego działania, dlatego już dziś ruszamy z ofertą cateringu" - mówi Łukasz Burda, właściciel restauracji White Marlin. Sopocka restauracja oferuje mieszkańcom Trójmiasta pięciodaniowy catering jednodniowy lub siedmiodniowy pakiet cateringowy.
- Zakaz przyjmowania gości w restauracji to dla wielu lokali gwóźdź do trumny. My postanowiliśmy podnieść rękawicę i zawalczyć o przyszłość White Marlin. Czuję się odpowiedzialny za ludzi, których zatrudniam, dlatego zależy mi, żeby w tych trudnych czasach nie zostali bez środków do życia - mówi Łukasz Burda, właściciel restauracji. - Wprowadzenie cateringu dietetycznego planowaliśmy na jesień, więc po prostu przyspieszyliśmy realizację tego planu. Nie było nam trudno przystosować się do nowych realiów, bo od zawsze dbamy o zachowanie sterylnych warunków w kuchni, dbamy o zdrowie pracowników i zaopatrujemy się u sprawdzonych, lokalnych dostawców.
White Marlin oferuje dwie opcje cateringu - jednodniową lub tygodniową. W każdej z nich zawiera się pięć zbilansowanych posiłków, skomponowanych i przygotowanych przez Łukasza Domagalskiego, wieloletniego szefa kuchni restauracji White Marlin.
Całodniowy catering składa się z pięciu posiłków: śniadania, dwudaniowego obiadu, kolacji oraz koktajlu lub deseru. Cena pakietu to 65 zł za jeden dzień lub 420 zł za tydzień. Kaloryczność wynosi od 2,5 tys. do 2,8 tys. kcal.
- Catering jednodniowy to dobre rozwiązanie dla osób poszukujących nowych smaków. Dzięki dostawie pod same drzwi pięciu dań przygotowanych pod okiem Łukasza Domagalskiego będziesz miał możliwość poczuć się, jakbyś był w naszej restauracji. Dodatkowo unikniesz wychodzenia z domu, co w tej sytuacji jest kluczowe - zachęca restauracja White Marlin.
Zamówienia należy składać przez formularz zamówień dostępny na stronie lub na adres e-mail: catering@whitemarlin.pl.
Dostawcy dbają o komfort, a przede wszystkim bezpieczeństwo dostawy.
Śniadania
- Pasta jajeczna, twarożek ze szczypiorkiem i świeżymi warzywami
- Pudding chia z sezonowymi owocami i sosem owocowym (truskawki, borówka itp.)
- Omlet z łososiem, pieczonymi pomidorami, szczypiorkiem i pieczywem
- Gofry z kwaśną śmietaną i owocami sezonowymi
Pierwsze danie
- Zupa kalafiorowa z koperkiem
- Kaszubska zupa rybna
- Barszcz czerwony z krokietem
- Carpaccio z buraka z kozim serem
- Śledź atlantycki z ziemniakiem i śmietaną
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Bagietka z piersią z kurczaka i sosem bazyliowym
Drugie danie
- Udko z kaczki confit z żurawiną i puree ziemniaczanym
- Kotlet mielony z kaszą perłową, duszonym porem i sosem własnym
- Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kaszą gryczaną i korzennymi warzywami
- Zraz wieprzowy z puree ziemniaczanym i czerwoną kapustą
- Dorsz atlantycki z kaszą bulgur i pieczonymi pomidorami
- Plamiak ze szpinakiem i warzywami korzennymi
- Tagliatelle z ragu wołowym
Deser / Koktajl
- Panna cotta z sosem malinowym i owocami
- Ciasto śliwkowe z kruszonką
- Brownie z karmelem i orzechami
- Sernik z truskawkami
- Tarta francuska z jabłkami prażonymi
- Zielony koktajl ze szpinakiem i bananem
- Świeżo wyciskany sok z imbirem
- Koktajl truskawkowy
Kolacja
- Wędzona dorada z chrzanem i pieczywem
- Sałata z kozim serem, sosem winegret i warzywami
- Selekcja wędlin z domowej dojrzewalni z pieczywem
- Wędzone ryby z selekcją sałat z sosem winegret
- Mozarella di bufala z pomidorkami i rukolą
- Pierożki z wieprzowiną i imbirem
- Sajgonki
- Broiche zapiekane z piersią z kurczaka
- Grillowane halloumi z tostami i awokado
* możliwość dodania komentarzy lub jej brak zależy od decyzji firmy zlecającej artykuł
Miejsca
-
White Marlin Sopot, al. Wojska Polskiego 1
Opinie (39) 3 zablokowane
-
2020-03-20 20:32
Bym se zamówił jakbym miał pieniądze
A tak jutro kartofle będę obierał. Może placki zrobie.
- 7 0
-
2020-03-20 23:55
To ciekawe ...
Dopiero co wyszedł z oferta a już tyle zadowolonych klientów ....tylko pogratulować , kłaniam się w pas
- 7 0
-
2020-03-21 12:51
Jst ok.
- 0 0
-
2020-03-21 12:52
Ok
Smaczne. Polecam.
- 1 0
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.