29 kwietna przygotowaliśmy dla Ciebie coś specjalnego! Niedzielny obiad wraz z Slow Food Polska podczas, którego będziesz mieć możliwość posmakować specjałów naszej restauracji, a także spotkać się z naszym szefem kuchni Krystianem Szidel oraz prezesem Slow Food Polska Jackiem Szklarkiem.
Podobne wydarzenia
piątek - niedziela, godz. 11:00 - 22:00
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
ulgowy 95 zł
Menu
1.Podpłomyk z łososiem marynowanym w soli morskiej i burakach , majonez koperkowy, kompresowane jabłko, crème fraiche
2.Terina z kaszubskiego koziego sera, obłożona owocami z nalewki, maślana drożdżówka ,
vinegrette z malinowego octu
3.Pierś z kaczki marynowana w dymie z olchy ,sałatka z młodych ziół, żurawina ,domowy żytni chleb na zakwasie
4.Pierogi z konfitowanymi policzkami wieprzowymi
5.Sandacz smażony, kluski z młodych ziemniaków, sałatka z kolorowych marchewek, oliwa dyniowa
6.Galaretka maślankowa z truskawkami i nalewką malinową
Oprócz tego degustacja alkoholi dostępnych w naszej Restauracji:
- Vestal - lokalnie produkowana polska wódka
- Odświeżające Piwo Starogdańskie
- Nalewki z lokalnej produkcji
Rezerwacja pod numerem telefonu: 58 767 19 60