25 listopada będą mieli Państwo wyjątkową okazję dowiedzieć się wszystkiego na temat polskich serów kozich od samego serowara i hodowcy Tomasza Strubińskiego, szerzej znanego jako "Koza oraz rozsmakować się w serach krowich przygotowanych przez Wspólnotę Burego Misia.
Podobne wydarzenia
piątek - niedziela
środa, godz. 18:00 - 21:00
MENU KOLACJI:
1. Kozia Rura - Burak | Czerwona porzeczka | tymianek cytrynowy | King Fisher Sauvignon Blanc
2. Ser grecczi - Oliwki | Wędzony pstrąg | Ogórek | Robert Mondavi - Chardonnay Twin Oak
3. Smędzony - Wołowina | Jajko | Dereń | Piwnice Półtorak Solaris
4. Pijana Koza - Pasternak | Miód | Czarnuszka | Domane Wachau Riesling
5. Kozi Ser z Pleśnią | Czarna Trufla - Brązowy indyk z czarnym czosnkiem i żurawiną | Purcari Cabernet Sauvignon Nocturne
6. Zdrębny Ser Bazyliowy - Pomidor | Malina | Biała czekolada | El Coto | Chardonnay Viura
REZERWACJE:
691 992 588
recepcja@lesnydwor.pl