Tej dwójki nie trzeba przedstawiać trójmiejskim foodies. Nie trzeba, ale można
Ona wychowanka gdyńskiej Sztuczki, potem szefowa kuchni Głównej Osobowej, a obecnie pomysłodawczyni i właścicielka Chełpliwych Pudeł. On szef baru Głównej Osobowej i Neonu, doradzał i pracował w przeróżnych lokalach Trójmiasta i Warszawy. Obecnie na stałe poza gastronomią, pozostaje konsultantem po godzinach.
Podobne wydarzenia
poniedziałek, godz. 18:00
piątek
Szykujcie się na wiosenny comfort food w niepodrabialnym stylu Olgi połączony z unikatowym koktajlami autorstwa Farotha. Czekać na was będzie krótka karta: cztery dania sparowane z napojami % i bez.
Więcej szczegółów podamy wkrótce, ale ponieważ ilość miejsc jest limitowana, radzimy nie czekać z rezerwacją stolika.
Koszt kolacji to 299 pln za 4-daniowy posiłek wraz z pairingiem.
Rezerwacje przyjmujemy pod nr 530 860 370, mailowo na kontakt@luispopup.pl lub pod adresem: https://www.chelpliwepudela.pl/pl/p/Luis-Pop-Up-/33