stat

Warsztaty cukiernicze: Torty artystyczne - Styl Angielski - podstawy

Praktyczne warsztaty, wprowadzające w podstawy zagadnień związanych z tortami w Stylu Angielskim.
Osoby rozpoczynające swoją przygodę z tym stylem poznają wszystkie tajniki lukru plastycznego a osoby bardziej zaawansowane poznają przydatne triki.

Pracownia Świętego Mikołaja

gru 7

sobota, godz. 10:00 - 12:00

bilety 45 zł
Program:
Idealny biszkopt
Kremy do tortów (przepisy, proporcje)
Tynk do tortu maślany
Jak wykonać idealną krawędź na torcie
Pikowanie - idealne wykonanie
Narzędzia- omówienie niezbędnych narzędzi do pracy z masą cukrową.
Formy sylikonowe- tworzenie zdobień.
Wykonanie małej figurki na tort, np. kotek miś.

Podczas warsztatów zapewniamy wszystkie niezbędne przybory, każdy uczestnik zabiera swoje dzieła do domu.
Ilość miejsc ograniczona
Czas Trwania 9.00-14.00 

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    450 zł
Zapisy:
akademia@wypiekana.pl
tel. 608-419-930

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

Wkrótce otwarcie

AleBrowar Wajdeloty

Gdańsk
Wajdeloty 21

Puby

Planowane otwarcie

29 listopada 2019

Wyspa Północ

Gdańsk
Chmielna 3

Restauracje

Planowane otwarcie

23 listopada 2019

Treinta y tres

Gdańsk
al. Grunwaldzka 472

Restauracje

Planowane otwarcie

Listopad 2019

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

Mount Blanc 3.2

Kawiarnie i herbaciarnie
Tragiczna obsługa w dniu dzisiejszym. Przy znikomym ruchu w kawiarni Pani kelnerka zapomniała połowy zamówienia pewni... więcej

Pizzeria La Parma 2.2

Pizzerie
Nie polecam. Dania obiadowe zamówione w Święto przyjechały bardzo szybko. To tyle z plusów. Jeśli chodzi o samo zamów... więcej

Trattoria Gusto 6.0

Restauracje
Odwiedziliśmy wraz z żoną ten lokal dwa dni temu - piątek wieczór - w restauracji wszystkie stoliki zajęte, zrezygnow... więcej

White Star 1.7

Restauracje
Najgorszy burger jakiego jadłem. Mięso smakuje jak gotowe z biedronki, sosy najtańsze bez smaku i za dużo, długi czas... więcej