Podczas warsztatów będziecie mieli możliwość przygotowania szybkich, zdrowych potraw nie marnując składników. Każdy z nas boryka z problemem minimalizowania strat podczas gotowania. Nauczycie się nie wyrzucając elementów, które zapewne trafiłyby do kosza podczas codziennego gotowania. Ekonomia w kuchni to rzecz bardzo ważna, tym razem wykorzystacie wszystko.
Podobne wydarzenia
27 kwietnia - 5 maja 2024, godz. 09:00 - 18:00
ulgowy 20 zł
poniedziałek, godz. 18:00
Przygotujemy:
1. Potrawy z całego łososia
- zupa rybna z szafranem i koprem włoskim
- filet z puree i chrupkim topinamburem
- chipsy ze skory
-fish cake z sałatka z selera i gorczycy
-carpaccio z łososia z limoka, koledra i chilli
2. Potrawy z całego kurczaka
- faszerowane skrzydełka po tajsku
- piersi Sous Vide z puree z pietruszki
- sałatka z pieczonych udek
- puder ze skóry