• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Fermentacja: wiosenne kiszonki

Kiszonki i produkty fermentacji są bardzo popularne w polskiej kuchni, nie tylko w postaci przetworów na zimę. Omówimy zagadnienia dotyczące kiszenia i fermentacji oraz polskie tradycje dotyczące kiszenia. Poznacie wpływ fermentacji na zdrowie oraz nowoczesne trendy fermentacji.

cze 4

wtorek, godz. 11:00

Trójmiasto, Online
Wstęp wolny

w każdy poniedziałek (do 17.06), godz. 18:00

bilety 50-145-225 zł
Podczas warsztatów poznacie techniki fermentacji i przygotujecie dość zaskakujące domowe przetwory i kiszonki.

Przygotujemy:
- ocet piwny z matki octowej
- ocet truskawkowy
- owocowy zakwas na chleb
- zakwas na żur z kaszy gryczanej
- kombuchę z pokrzyw
- kwas chlebowy
- kiszone rzodkiewki
- truskawki w miodzie serwatkowym
- botwinę w maślance

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    255 zł

Opinie

Katalog.trojmiasto.pl -Wkrótce otwarcie

Mąka i Kawa

Gdańsk
Doki

Pizzerie

Planowane otwarcie

Lato 2024

Barista i Bambino

Gdańsk
Sucha 37 B

Kawiarnie i herbaciarnie

Planowane otwarcie

lato 2024

Content

Gdańsk
Angielska Grobla 35

Restauracje

Planowane otwarcie

Maj 2024

Najświeższe oceny + dodaj ocenę

White Marlin Mapka 2.6

Restauracje
Byliśmy gośćmi hotelu ,konkretnie chodzi o śniadania,Jedzenie bardzo dobre ale obsługa pozostawia wiele do życzenia.P... więcej

La Kabana Mapka 5.5

Restauracje
poprawcie adres strony www :-)

Octopus Mapka 6.0

Sushi
Duży i ciekawy wybór, najpyszniejsze sushi jakie kiedykolwiek jadłam w Gdyni ️ Obsługa też na medal i bardzo przystęp...

Cacko pizza. Mapka 6.0

Pizzerie
Margherita najlepsza jaką jadłam.

Najczęściej czytane