Jak często masz okazję zjeść dania ze świeżych homarów, langusty, żabnicy, przegrzebków czy langustynek przygotowanych na twoich oczach przez topowych szefów kuchni w bardzo przystępnych cenach?
Podobne wydarzenia
w każdą sobotę (do 29.06), godz. 9:00 - 13:00
sobota, godz. 15:00
Homary, muszle, krewety, kalmary, ośmiornice, ostrygi, langustynki, przegrzebki. Wszystko ŚWIEŻE i przyrządzone przez profesjonalistów, na oczach Gości, na sali.
---SOBOTA 17.09---
Tego dnia na sali rządzi Jacek Lubawski szef kuchni Restauracji Lobster, który zaprasza Was m.in. na:
Wariacje na temat homara
Pasty, makarony z owocami morza
Zupy na bazie owoców morza
Ceny <15-35zł>
---NIEDZIELA 18.09---
Tego dnia spotkacie na sali Jacka Lubawskiego szefa kuchni Lobstera i zaproszonych szefów Łukasza Toczka i Radka Wereszczyńskiego, którzy zaserwują Wam m.in:
Dania z langusty
Tatar z miecznika
Okoń morski w bulionie Dashi
Surf 'n' turf polędwica marynowana w sosie chimichuri
Fondem z langustynek
Ośmiornica z risotto cytrynowym
Ceviche z przegrzebek
Bufet z czterema rodzajami ostryg
i inne dania z tuńczykiem, żabnicą, kalmarami, krewetkami
A na deser tarta limonkowa Łukasza Toczka
Ceny od 25 zł
W ciągu dnia zapraszamy na pokazy przygotowania homara
Startujemy od godziny 13 do ostatniego klienta
Liczba miejsc ograniczona więc zachęcamy do rezerwacji stolików: 58 765 18 0415-35zł>