Podobne wydarzenia
7 - 30 maja 2024, godz. 10:00 - 18:00
w każdą sobotę (do 29.06), godz. 9:00 - 13:00
Serdecznie zapraszamy na jesienne menu do Restauracji, Brovarni Hotelu Gdańsk. KASZUBSKA GĘŚ w roli głównej.
Przystawka na ciepło
Tarta dyniowa, boczek wędzony, por, kwaśna śmietana, gruszka, rukola, dressing orzechowy
Kaszotto z gęsiną confit, płaskurka, komosa ryżowa, mascarpone, podgrzybek
Danie główne
Konfitowany udziec z gęsi rozmarynowej, Speck, buraczki, puree czosnkowe, jarmuż
Deser
Biszkopt z dynią, rum, mascarpone, migdały
Oferta specjalna*
Faszerowana gęś rozmarynowa, kopytka, modra kapusta (serwowana w całości)
*Danie na specjalne zamówienie-min. 3 dni przed wizytą.
REZERWACJE POD NR TEL. 58 320 19 70
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!