21 marca po raz czwarty obchodzić będziemy wielkie święto francuskiej gastronomii - Gout de France / Good France. Szefowie kuchni na 5 kontynentach w 150 krajach przygotują specjalne kolacje inspirowane kuchnią francuską. Przystanek Orłowo bierze udział w wydarzeniu po raz trzeci.
Podobne wydarzenia
czwartek, godz. 10:30
piątek - niedziela
Zupa cebulowa / ciasto francuskie / białe wino
CHATEAU LES MOUTINS, BORDEAUX, FRANCJA
Red mullet / szpinak / koper włoski / sos bouillabaisse
LA CAVE DU VIEIL ARMAND RIESLING, OLLWILLER GRAND CRU, FRANCJA
Deska serów francuskich i regionalnych
CHATEAU PONTET BEL AIR, BORDEAUX, FRANCJA
Suflet czekoladowy / puder karmelowy / gorąca czekolada / pomarańcza
CHAMBORD FRANCUSKI LIKIER JEŻYNOWY
Cena: 120zł / 200zł z pairingiem alkoholi
Rezerwacje: 58 670 40 41
restauracja@przystanekorlowo.pl