Hotel Hanza i restauracja Zafishowani zapraszają na kolejną odsłonę Kolacji Sylwestrowej, w pełnej smaku, atmosferze morskich głębin.
MENU SYLWESTROWE
AMOUSE BOUCHE
Sushi
PRZYSTAWKA ZIMNA
Polędwica z tuńczyka/ algi / wasabi/ ogórek/ atrament kałamarnicy
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Przegrzebki/ bulion dashi/ zioła/ sezam/ dynia
ZUPA
Raki/ papryka wędzona/ owoce morza/ węgorz/ oliwki/kawior wasabi
DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
Jesiotr/ kraby/ kus kus/ szyjki rakowe/ pietruszka/ koper zielony
Lub
Polędwica wołowa/ rydze/ seler/ orzechy/ skorzonera/ wędzona krewetka/ jarmuż
DESER
Słodki bufet
NAPOJE
welcome drink , 2x wino Reserve de l'Aube Charlotte Brotte 15cl, Prossecco 15cl, Woda mineralna, Herbata, Kawa
Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja miejsc - niższe ceny dla rezerwacji do 30 listopada!
W trakcie kolacji obowiązuje Dress Code: Bow Tie Optional.