Walentynki do wielkie święto wszystkich zakochanych oraz okazja do celebrowania czasu we dwoje. Gdzie lepiej je spędzić, jeśli nie w intymnej atmosferze pałacowych wnętrz i przy awangardowych propozycjach kulinarnych oraz wybornych trunkach?
MENU
amuse-bouche:
marynowana okładniczka w białym winie
przystawka:
panierowana kozia feta z tarniną i pieczonymi burakami z topinamburem
zupa:
podwędzana zupa rybna z macerowanym pstrągiem / kawior z pstrąga
danie główne:
cielęcina w sosie koperkowym z wędzonym jabłkiem, foie gras i pyłkiem kwiatowym
deser:
Na górze róże, na dole fiołki
MENU WEGAŃSKIE
amuse-bouche:
borowik z palonym słodem
przystawka:
panierowany wegański cheddar z tarniną i pieczonymi burakami z topinamburem
zupa:
cappuccino z pieczonego buraka z orzechem laskowym i pianką sojową
danie główne:
pieczony w soli seler z wędzonym jabłkiem, pyłkiem kwiatowym i kompresowaną brukselką
deser:
Na górze róże, na dole fiołki
Rezerwacje przyjmujemy w dwóch turach: 17.00 oraz 20.30 mailowo i telefonicznie:
restauracja@bialy-krolik.pl , +48 58 351 03 30.
Menu walentynkowe będzie dostępne w restauracji także 15 i 16 lutego.