MENU WALENTYNKOWE:
Amouse Bouche
Truskawki z pieprzem podane z kieliszkiem prosecco
Pieczywko i masełko w kształcie serduszka
Przystawka do wyboru:
Krewetki podane w emulsji maślanej z ananasem i kolendrą
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i domowymi majonezami
Krem z białych warzyw z chutneyem z gruszki i chipsem z topinamburu
Danie główne do wyboru:
Candy pasta z ricottą, truflami w kształcie serca, z zielonymi szparagami,
prażonym jarmużem i zieloną oliwą
Pierś z kaczki na różowo podana na puree selerowo-orzechowym krokietem ziemniaczanym chrupiącymi warzywami i sosem wiśniowym
Deser do wyboru:
Serce na talerzu - Torcik Malinowy na orzechowym spodzie
Torcik Czekoladowy z wiśnią