Zapraszamy na kolację do hotelu Mercure Gdańsk Stare Miasto. Szef kuchni Tomasz Latos zadba o menu, a wydarzenie poprowadzi Adam Uradziński, manager oraz sommelier. Gościem specjalnym będzie Maciej Karpiński, reprezentujący Winnicę Turnau.
Podobne wydarzenia
w każdy poniedziałek (do 27.05), godz. 12:00
ulgowy 18 zł
sobota, godz. 10:00
Classique Brut
Matjas / mus kremowo-cytrynowy / pikle: cebula,ogórek / grzanka żytnia / olej rzepak
Riesling 2022
Filet z sandacza / puree marchewkowe z wanilią / szpinak / rzeżucha
Solaris 2023
Pierś z kaczki / ziemniaki pieczonez z tymiankiem / czerwona kapusta / sos - żurawina z cynamonem
Pinot Noir 2020
Sorbet cytrynowy / orzechy
Johanniter 2022
Cena: 220 PLN / osoba
Miejsce: Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto
ul. Heweliusza 22
80-890 Gdańsk
Rezerwacje do 9 kwietnia
Adam.Uradzinski@accor.com