Sprawdzamy ofertę kulinarną Open'era
29 czerwca 2022
(65 opinii)
Magda Gessler od 12 lat stara się ratować gastronomiczne biznesy. Nie zawsze z pozytywnym skutkiem, o czym przypomnieliśmy przed kilkoma tygodniami, wspominając lokale, które mimo przeprowadzenia kuchennych rewolucji zniknęły z mapy kulinarnej Trójmiasta. Dziś wracamy pamięcią do pięciu najbardziej spektakularnych i udanych rewolucji.
Magda Gessler nie pomogła. Te restauracje nie przeżyły kuchennych rewolucji
Rady Magdy Gessler wyszły też na korzyść właścicielom Tawerny Dominikańskiej. Lokal zyskał popularność i zachowuje ją do dziś.
Nowe lokale - zobacz nasz cykl
Magda Gessler pomogła restauracji Czardasz przetrwać. Dziś lokal ten słynie głównie z organizacji imprez okolicznościowych.
Kultowe miejsca, legendarne smaki. Najstarsze restauracje i kawiarnie w Gdyni
29 czerwca 2022
(65 opinii)
29 czerwca 2022
(48 opinii)
28 czerwca 2022
(53 opinie)
2022-06-13 10:41
Pokazuje że aby prowadzić knajpę to trzeba mieć wiedzę oraz kompetencje oraz trochę wyczucia stylu. A przede wszystkim nie być syfiarzam
2022-06-13 12:04
Obecnie knajpa jest po to by modnie posiedzieć, spędzić czas. Większość z nich nie ma pojęcia o podawaniu smacznego jedzenia.
2022-06-13 13:05
2022-06-13 18:58
2022-06-13 13:04
Kolejny autorytet TVNu rosyjskiego
2022-06-13 13:13
Ona ma taką wiedzę jaką jej powie tabun doradców itp. Gdyby miała choc podstawową wiedzę to by wiedziala ze w kudlqch sie nie wchodzi na kuchnie.. ale tak to jest ze ktoś patrzy w pudełko bezmyślnie i mysli że tam eksperci
2022-06-13 13:24
2022-06-13 17:29
2022-06-14 00:18
Nie ma wiedzy ona takiej Y
2022-06-13 13:18
2022-06-13 16:37
Jaskowa nie stosowała rad i padła
2022-06-13 18:58
2022-06-13 18:55
2022-06-13 18:57
2022-06-13 13:14
Nie wiem co ta kobieta ma wspolnego z gastronomia, ale jej niezabezpieczone wlosy i probowanie potraw prosto z garnka lub lyzki wazowej ,to juz przegiecie!
2022-06-13 14:09
nie dość, ze w połowie doczepki to mają jeszcze na sobie tonę lakieru. Nic tam się nie odklei.
Ale lubię jej programy i uważam, ze dobrą robotę robi dla poprawienia naszej gastronomii.
2022-06-13 14:44
Może próbować dań, ale nie może już tej samej łyżki zanurzyć drugi raz w daniu.
2022-06-13 16:00
Aby zjeść coś innego niż schabowego i żeberka? Chce zaprosić bliska mi osobę na coś dobrego a nie smażone frytki i schabowego, dzik i inne wynalazki też odpadaja
2022-06-13 17:31
2022-06-13 16:19
jest sterylnie zdezynfekowane.
2022-06-13 16:48
Dobry kucharz powinien mieć odruch, by tego nie robić, bo inaczej potem odruchowo spróbuje sałatki i zamiesza ją tą samą łyżką. I tak, M.G. się to zdarza, niestety.
2022-06-13 17:32
2022-06-13 19:18
To zakazi łyżką wazową całą zupę. Obrzydliwe!
2022-06-14 09:59
Pani Magda powinna dostać nagrodę za to co robi dla gastronomii a szacunek za wiedzę jaką posiada należy się bez zbędnej dyskusji.Ale niestety jest inaczej.Pani Magdo ,ja dziękuję że Pani jest w Polsce .
2022-06-13 10:35
Żeby nie było że konkurencja dokonuje wpisu ,ale w jednym z lokali jakość oraz wykonanie spadło o połowę w porównaniu z tym pod czym podpisała się Gessler podczas rewolucji,bywalcy na pewno się domyślają .
2022-06-13 11:29
2022-06-13 13:34
Kiedyś to była całkiem dobra smażalnia, teraz więcej ciasta niż ryby.
2022-06-13 11:48
Niezłe kino - byliśmy mocno zawiedzeni
2022-06-13 19:44
Już po miesiącu czy dwóch w niezłym kinie mieliśmy straszny przypał z zamówieniem i obsługa, więcej tam nie pójdziemy, bardzo słabo
2022-06-13 11:57
2022-06-13 12:41
2022-06-13 13:12
Marylin bar? maja pyszne burgery
2022-06-13 13:41
Te ich burgery to 3/4 buły.Chała na resorach.
2022-06-14 08:38
2022-06-13 17:14
kiedys -extra ,teraz -bez komentarza
2022-06-13 13:06
2022-06-13 18:59
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
30 czerwca 2022
30 czerwca 2022
(7 opinii)
30 czerwca 2022
(11 opinii)