28/04 - wyjątkowa kolacja z Domem Whisky w restauracji Treinta y Tres. Wielkimi krokami zbliża się pierwsze wydarzenie rozpoczynające cykl kolacji połączonych z degustacją fenomenalnych rodzajów whisky. Tego magicznego wieczoru udamy się we wspaniałą podróż dookoła świata, podczas której wspólnie odkryjemy inspirujące, nieznane nam wcześniej nuty smakowe. Jesteśmy przekonani, że odnajdziecie i pokochacie zupełnie nowe smaki.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 15:00
czwartek, godz. 18:00
28 kwietnia Goście restauracji Treinta y Tres będą mieli okazję rozsmakowania się w znakomitych whisky, które specjalnie na tę okazję przygotowali eksperci Domu Whisky. Doskonałym dopełnieniem tego wieczoru będzie niezwykłe menu, które podkreśli piękno aromatu, barwy oraz smaku poszczególnych rodzajów tego alkoholu. Serdecznie zapraszamy do smakowej podróży dookoła świata!
Amouse Bouche:
*Terrina z Foie Gras, Jabłkiem i Wanillią
*D'Arche Blended Malt Finished in Sauternes Casks
I starter:
*Krokiety z Szynką Iberyjską
*Eagle Rare 10-letni Single Barrel Bourbon
II starter:
*Ajo Blanco z Teksturą z Czerwonych Owoców
*Teeling Blackpitts Peated Irish Single Malt Whiskey
Danie główne:
*Podwędzana Polędwica z Jelenia z Sosem z Whisky, Miodem i Salsefią
*Macallan 12-letni (Matured in Sherry Casks)
Deser:
*Czekolada z Wanilią i Czarnym Czosnkiem
*Hibiki Harmony Suntory
Cena:
Menu degustacyjne i dobór alkoholi: 295 PLN / osoba
Rezerwacje:
+48 731 334 332 | treinta@arcorestaurant.com