Kanapka z serem i keczupem czy może płatki kukurydziane na mleku - jaki jest Twój śniadaniowy standard? A co powiesz na to, by przełamać rutynę i zjeść pyszną rybkę? Zapraszamy na śniadania na trawie do Oddziału Etnografii Muzeum Narodowego w Gdańsku, aby dobrze rozpocząć weekend! W trzeciej edycji za menu odpowiada Piotr Lisakowski z Restauracja Gryfon w Jastarni.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
ulgowy 95 zł
czwartek - niedziela, godz. 12:00
pasta z wędzonych śledzi
jajka z zakwasu buraczanego faszerowane łososiem
twarożek "Strzałkowo" z rzodkiewką i szczypiorem
świeżo upieczona focaccia + masło
owsianka z helska różą i owocami
zakwas buraczany
kompot z sezonowych owoców
Koszt śniadania dla osoby dorosłej: 24 zł, dzieci: 12 zł (do lat 12.). Prosimy o wcześniejsze zapisy w kasie muzeum pod nr 58 552 12 71 wew. 101