Na tych warsztatach poznacie jak prawidłowo przygotować potrawy z ryb i owoców morza. Poznacie techniki kulinarne, oraz przepisy które pozwolą Wam docenić walory smakowe ryb i owoców morza. Zaskoczycie bliskich świeżymi i oryginalnymi smakami.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 12:00
środa, godz. 18:00
- sałatka z owoców morza z fasolką i majonezem z marakują
- krem z cukinii z miętą i kalmarami z pieprzem
- spaghetti z małżami
- ravioli z solą i krewetkami
- risotto z krewetkami rozmarynem
Dzień drugi (23 listopada, piątek godzina 18:00-22:00)
- mule w białym winie
- ośmiornica z grilla na pure z soczewicy, z marchewką
- kalmary faszerowane warzywami na sosie z cukinii
- makrela z suszonymi śliwkami i buraczkami
- dorada z warzywami i emulsją balsamiczną