Przed wami SURF 'N' TURF, czyli połączenie niepowtarzalnych smaków owoców morza z mięsem!
>>W MENU<<
- Pikantne mule z chorizo w sosie z pomidorów, kopru włoskiego i selera naciowego na białym winie z grzankami - 15zł
- Sałata z piersią z kaczki marynowaną w śliwowicy i łososiem marynowanym w pomarańczach i białym winie, avokado, borówki, pomidorki cherry - 15zł
- Bulion drobiowy z ostrygą i warzywami, pulpecikami z krewetek i szynki wieprzowej z imbirem - 20zł
- Tatar z polędwicy z sarny z jeżyną, saviche z przegrzebka z limonką i chili, ostryga z dresingiem z granata - 35zł
- Ośmiornica sous vide grillowana na risotto z pikantną redukcją z kurczaka - 20zł
- Polędwiczka wieprzowa marynowana w miodzie i ziołach z krewetkami, makaronem Soba i algami Irish Mosse - 15zł
- Polędwica wołowa z puree z batata, warzywami i chipsem z pietruszki, bisc langustynkowy - 30zł
- Burger wołowy z mięsem homara i krewetką, pikantny majonez, chrupiący bekon, sałata, pomidor - 35zł
Wszystkie dania w cenach 15-35 zł.
>>Ponadto czekają na Was:<<
- Pokazy kulinarne Jacka Lubawskiego - szefa kuchni restauracji Lobster
- life cooking
- degustacje wina
Bądźcie z nami już 15 i 16 października od godziny 13.00 do 22.00.
Liczba miejsc ograniczona - Zachęcamy do rezerwacji stolików: 58 765 18 04<
<