Przygotowaliśmy dla Państwa walentynkową kolację. Będzie to wyjątkowy, rozpalający uczucia wieczór.
Welcome drink:
Malinowa rozkosz
Wino musujące z sorbetem malinowym
Przystawka:
Ona: Hummus z prażonymi migdałami, pomidorami cherry i chipsami z warzyw korzeniowych
On: Szkocki rostbef Angus ze śmietaną chrzanową i piklami
Zupa:
Ona: Krem z zielonych szparagów z jajkiem truflowym i grissini
On: Bulion z kaczki z grzybowymi pierożkami i paloną brukselką
Danie główne:
Ona: Ravioli serca faszerowane krewetkami z cytrynowym ragout z małży i selera naciowego
On: Grillowana polędwica wieprzowa z glazurą pomarańczową, krokietem z domowej kaszanki i grzybów, pieczony buraczek z imbirem i groszkiem cukrowym
Deser:
Ona: Lody mascarpone z figą z waniliowym ciastkiem filo i kremem orzechowym
On: Karmelizowana gruszka z amaretto, czekoladą i sosem malinowym
Napoje:
Kawa, herbata, woda niegazowana
Specjalnie dla uczestników kolacji proponujemy nocleg 14-15.02.2018> w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem w cenie 199 zł.
Rezerwacja stolików - do dnia 13 lutego 2018
+48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 58 / +48 58 667 51 59 / gastronomia@nadmorski.pl